Karaoke In Tha Mix boeken

Boven 25 km vanaf Oss extra reiskosten!
€350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €350,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  0 personen
 • Soort
  Unieke karaoke show
 • Genre
  Allround

Wil jij Karaoke In Tha Mix boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Karaoke In Tha Mix. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Erger jij je ook aan al die DJ's die zichzelf belangrijker vinden dan de muziek? Ben je op zoek naar een avondvullende, muzikale show met veel interactie met het publiek? Of wil je jouw publiek tot ster van de avond maken? Boek dan Karaoke In Tha Mix!

Karaoke In Tha Mix boeken

André Hazes is begonnen met zingen op een kratje dus wie weet begint de carriere van jouw gast ook op zo'n kratje. Karaoke In The Mix bestaat uit een mix van 2 uur (inclusief inloop/opwarmmuziek van 2 uur) met de mogelijkheid om jouw publiek zelf mee te laten zingen. Want wie wil stapt op het kratje, pakt de microfoon en zingt mee met zijn of haar favoriete artiest(en). Natuurlijk is een geluidssysteem tot 100 personen inclusief, alsmede een tablet met álle songteksten. En om het geheel helemaal áf te maken: een achtergrond decor met een megagroot LED-scherm met visiuals is natuurlijk inclusief, om het optreden van jouw klant/gast direct een professionele uitstraling mee te geven.

Boekingen van Karaoke In Tha Mix

Hoe werkt het? Standaard bestaat de show uit 4 uur muziek, waarvan 2 uur inloopmuziek. De inloopmuziek neemt gedurende deze 2 uur in volume toe terwijl een countdown klok op het grote scherm aangeeft wanneer het zingen kan beginnen. De mix is gemaakt door een gerenommeerde DJ, en bestaat uit zowel Nederlandstalige hits en populaire, foute anderstalige meezinghits. De teksten komen voorbij op een meegeleverde tablet op statief. Tegen extra betaling is nog een extra uur bij te boeken met daarin keuze uit meerdere genres, zoals bv. foute hits, urban, glamrock, etc. Met deze act is feest gegarandeerd en schotel je jouw gasten absoluut iets unieks voor!

Direct Karaoke In Tha Mix boeken? Klik hier voor boekingen van Karaoke In The Mix

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Karaoke In Tha Mix kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Karaoke In Tha Mix wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Karaoke In Tha Mix wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Karaoke In Tha Mix online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Karaoke In Tha Mix kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Karaoke In Tha Mix boeken

Ben jij benieuwd hoe je Karaoke In Tha Mix kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Karaoke In Tha Mix boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Karaoke In Tha Mix

Karaoke In Tha Mix boeken

€350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Karaoke In Tha Mix

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke karaoke show4 uurinclusief tot 100 personen0 personenAllround€350,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand