Karaoke In Tha Mix boeken

Boven 25 km vanaf Oss extra reiskosten!
€350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €350,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  0 personen
 • Soort
  Unieke karaoke show
 • Genre
  Allround

Erger jij je ook aan al die DJ's die zichzelf belangrijker vinden dan de muziek? Ben je op zoek naar een avondvullende, muzikale show met veel interactie met het publiek? Of wil je jouw publiek tot ster van de avond maken? Boek dan Karaoke In Tha Mix!

Karaoke In Tha Mix boeken

André Hazes is begonnen met zingen op een kratje dus wie weet begint de carriere van jouw gast ook op zo'n kratje. Karaoke In The Mix bestaat uit een mix van 2 uur (inclusief inloop/opwarmmuziek van 2 uur) met de mogelijkheid om jouw publiek zelf mee te laten zingen. Want wie wil stapt op het kratje, pakt de microfoon en zingt mee met zijn of haar favoriete artiest(en). Natuurlijk is een geluidssysteem tot 100 personen inclusief, alsmede een tablet met álle songteksten. En om het geheel helemaal áf te maken: een achtergrond decor met een megagroot LED-scherm met visiuals is natuurlijk inclusief, om het optreden van jouw klant/gast direct een professionele uitstraling mee te geven.

Boekingen van Karaoke In Tha Mix

Hoe werkt het? Standaard bestaat de show uit 4 uur muziek, waarvan 2 uur inloopmuziek. De inloopmuziek neemt gedurende deze 2 uur in volume toe terwijl een countdown klok op het grote scherm aangeeft wanneer het zingen kan beginnen. De mix is gemaakt door een gerenommeerde DJ, en bestaat uit zowel Nederlandstalige hits en populaire, foute anderstalige meezinghits. De teksten komen voorbij op een meegeleverde tablet op statief. Tegen extra betaling is nog een extra uur bij te boeken met daarin keuze uit meerdere genres, zoals bv. foute hits, urban, glamrock, etc. Met deze act is feest gegarandeerd en schotel je jouw gasten absoluut iets unieks voor!

Direct Karaoke In Tha Mix boeken? Klik hier voor boekingen van Karaoke In The Mix

Karaoke In Tha Mix boeken

€350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Karaoke In Tha Mix

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke karaoke show4 uurinclusief tot 100 personen0 personenAllround€350,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-
€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand