Die Männer boeken

Gage bij 2 x 90 minuten: € 3.995,-
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 45 OF 2 x 90 minuten
 • Geluid
  bij 2 x 90 minuten inclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Oktoberfeestband
 • Genre
  Duits + Allround feest

Die Männer: vijf gedreven, geroutineerde muzikanten welke zich sinds 2016 hebben gebundeld in deze nieuwe superformatie! Specialisten in Duitstalig entertainment, en muzikaal gezien een dreamteam! Oktoberfeestmuziek gemixt met Alpenrock, Duitse Schlager en hedendaags repertoire in twee of drie onderhoudende sets. Bijna alle leden zijn conservatorium geschoold en hebben hun sporen inmiddels verdiend.

Die Männer boeken

Maar…. je kunt nog zo goed geschoold zijn, je moet wel ‘Schnapss(en)’ als artiest dat je er staat om mensen te entertainen! “Bestaat er een band die gewoon álles kan spelen, en daar ook nog eens een feestjasje omheen kan plakken?” Jaaaaaaaaa dus!!!!! Die Männer. Degene die ‘Die Männer’ voor het eerst live meemaakt, zal zich verwonderen over de diversiteit en de constante dansbaarheid. In twee sets van anderhalf uur speelt de band namelijk één grote medley van alle muzieksoorten die er bestaan! Elke 2 minuten een ander liedje, en allemaal meezingers.

Boekingen van Die Männer

Tirolerpop, Pop, Rock, House, Après-ski, Smartlap, Oberkrainer, Hiphop, klassiek, Reggae, Feesttent, Ballad, Hoempa….. noem het en het komt voorbij! Dát is de kracht van Die Männer. Gezellig, muzikaal zeer onderbouwd, en jong & oud gaat in beweging: Feestgarantie van 1000%.

Direct Die Männer boeken ? Klik hier voor boekingen van Die Männer

Die Männer boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Männer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Oktoberfeestband1 x 45 OF 2 x 90 minutenbij 2 x 90 minuten inclusief5 personenDuits + Allround feest€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand