Die Männer boeken

Gage bij 2 x 90 minuten: € 3.995,-
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 45 OF 2 x 90 minuten
 • Geluid
  bij 2 x 90 minuten inclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Oktoberfeestband
 • Genre
  Duits + Allround feest

Wil jij Die Männer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Die Männer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Die Männer: vijf gedreven, geroutineerde muzikanten welke zich sinds 2016 hebben gebundeld in deze nieuwe superformatie! Specialisten in Duitstalig entertainment, en muzikaal gezien een dreamteam! Oktoberfeestmuziek gemixt met Alpenrock, Duitse Schlager en hedendaags repertoire in twee of drie onderhoudende sets. Bijna alle leden zijn conservatorium geschoold en hebben hun sporen inmiddels verdiend.

Biografie Die Männer

Maar…. je kunt nog zo goed geschoold zijn, je moet wel ‘Schnapss(en)’ als artiest dat je er staat om mensen te entertainen! “Bestaat er een band die gewoon álles kan spelen, en daar ook nog eens een feestjasje omheen kan plakken?” Jaaaaaaaaa dus!!!!! Die Männer. Degene die ‘Die Männer’ voor het eerst live meemaakt, zal zich verwonderen over de diversiteit en de constante dansbaarheid. In twee sets van anderhalf uur speelt de band namelijk één grote medley van alle muzieksoorten die er bestaan! Elke 2 minuten een ander liedje, en allemaal meezingers.

Boekingen van Die Männer

Tirolerpop, Pop, Rock, House, Après-ski, Smartlap, Oberkrainer, Hiphop, klassiek, Reggae, Feesttent, Ballad, Hoempa….. noem het en het komt voorbij! Dát is de kracht van Die Männer. Gezellig, muzikaal zeer onderbouwd, en jong & oud gaat in beweging: Feestgarantie van 1000%.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Die Männer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Die Männer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Die Männer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Die Männer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Die Männer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Die Männer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Die Männer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Die Männer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Die Männer

Die Männer inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Männer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Oktoberfeestband1 x 45 OF 2 x 90 minutenbij 2 x 90 minuten inclusief5 personenDuits + Allround feest€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand