Jurgen Jonkers (Frans Bauer Imitator) boeken

Frans Bauer imitator
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Frans Bauer Tribute

Wil jij Jurgen Jonkers boeken voor jouw feest of evenement? Jurgen Jonkers zingt Frans Bauer is dé act voor uw evenement of feest, het wordt gegarandeerd een succes! U zingt ze allemaal mee: Heb je even voor mij, Als Sterren aan de hemel staan, ’n Ons geluk, Hart van chocolade, Mijn hart gaat zo tekeer en Frans zijn laatste knaller: De Koning van het feest.

Jurgen Jonkers boeken

Als u uw ogen sluit, dan is het net alsof Frans zelf aan het zingen is en doet u uw ogen weer open dan ziet u Jurgen met de ‘looks’ van Frans. Met veel passie voor de muziek van Frans Bauer treedt Jurgen op. En voor wie de echte Frans te hoog gegrepen is, is Jurgen het beste alternatief. Sinds 2004 heeft Jurgen al heel wat optredens gedaan. Van kleine tot grote feesten, bedrijfsfeesten en intieme afscheidsvieringen. Hij was ook te zien bij diverse televisieprogramma’s en shows op NPO, SBS6 en RTL4. Ook zie je Jurgen regelmatig in de schriftelijke media verschijnen, zoals in Nieuwe Revu, Panorama en Libelle.

Frans Bauer look-a-like boeken

Jurgen is entertainer, hij speelt met het publiek, brengt vrolijkheid en sfeer. Naast liedjes van Frans Bauer zingt hij andere Nederlandstalige hits en heeft hij een Engelstalig repertoire. Hij maakt het optreden graag voor u op maat. Hij zingt graag voor mensen bij instellingen, zorggroepen en in woonzorgcentra. Als hij daar optreedt gebeuren er mooie dingen. Hij maakt contact met de mensen, waardoor er menig traantje van geluk en ontroering vloeit.

Boekingen van Jurgen Jonkers

Op bedrijfsfeesten en -gelegenheden is Jurgen in zijn element. Hij kan bijdragen in teambuilding waarin hij dingen aanvoelt en mensen betrekt en confronteert, op een leuke manier. Ook hij is helemaal op zijn plek als klapper van de avond op een bedrijfsfeest. Hij maakt er een feest van, hij brengt de gasten in beweging. Sinds een paar jaar brengt Jurgen ook eigen liedjes uit. Nederlandstalig, geschreven door of voor Jurgen. Na ‘Wil je met me trouwen’, ‘Ik leef’, ‘Dit is het’ en ‘Ik weet dat jij het weet’ heeft hij onlangs in 2021 ‘Wat kan het jou toch schelen’ uitgebracht.

Zanger boeken

Haal nu de sfeer, beleving, muziek en het feestje van Frans in huis, maar dan tegen het tarief van Jurgen. Met zijn Frans Bauer performance treedt Jurgen op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Jurgen maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote èn de minder grote fans van Frans in beweging. De gelijkenis is uitzonderlijk, want Jurgen heeft niet alleen de

Direct Jurgen Jonkers boeken? Klik hier voor boekingen van Jurgen Jonkers

Jurgen Jonkers (Frans Bauer Imitator) boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jurgen Jonkers (Frans Bauer Imitator)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonFrans Bauer Tribute€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand