The Key Sisters boeken

Ook te boeken als Kersttrio / 2 x 30 minuten mogelijk
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 75 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Jazz / Kerst

Wil jij The Key Sisters boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Key Sisters. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Maak kennis met The Key Sisters. Drie zangeressen die oude, maar ook nieuwe muziek in een swingend jazz-jasje verpakken. Denk aan nummers uit de jaren ‘40/‘50 zoals ‘Sugartime’ van The McGuire Sisters, maar ook aan nummers van nu zoals ‘Single Ladies’ van Beyoncé. Deze variatie in muziekkeuze maakt The Key Sisters zo uniek.

Biografie The Key Sisters

The Key Sisters zijn voor diverse feesten of evenementen inzetbaar. Van bruiloften tot bedrijfsborrels, en van vintage evenementen tot dinershows.

Kerst entertainment boeken

Met The Key Sisters beleeft u een onvergetelijke middag of avond waarin u zich helemaal waant in de jaren ‘40/’50. Laat u verrassen door hun 3-stemmige harmonieën, hun swingende choreografieën en hun prachtige vintage kostuums.

Boekingen van The Key Sisters

Ook brengen zij een verrassend kerstrepertoire in kerstkostuum, dus ook in de wintermaanden kunt u terecht bij The Key Sisters!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Key Sisters kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Key Sisters wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Key Sisters wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Key Sisters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Key Sisters kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Key Sisters boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Key Sisters kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Key Sisters boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Key Sisters

The Key Sisters inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Key Sisters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 75 personen3 personenJazz / KerstOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand