Net Als Dré boeken

Verbluffende gelijkenis
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  André Hazes Tribute

Wil jij Net Als Dré boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Net Als Dré. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De meest authentieke Andre Hazes act van Nederland is nú te boeken bij BekendeArtiestBoeken.nl!

Biografie Net Als Dré boeken

De meest legendarische songs van Andre Hazes, zoals ‘Zij gelooft in mij’ en het onvergetelijke ‘Voor mij geen slingers aan de wand’ en natuurlijk niet te vergeten ‘Bloed zweet en tranen’!

André Hazes imitator boeken

Laat u overtuigen door de sound en de verbluffende gelijkenis! Net als Dré is een respectvol eerbetoon aan de Koning van het Levenslied vertolkt door Johnny Romein.

Boekingen van Net Als Dré

Het repertoire van Johnny Romein is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige van alle Nederlandstalige artiesten. Maar zijn specialiteit is natuurlijk nummers van André Hazes. Deze brengt Johnny met het grootste gemak. Johnny Romein is een echte gangmaker. Hij wil overal scoren! Het maakt hem niet uit of hij nu boven op het biljart moet staan of op het podium van desnoods Ahoy’, hij komt overal tot zijn recht.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Net Als Dré kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Net Als Dré wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Net Als Dré wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Net Als Dré online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Net Als Dré kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Net Als Dré boeken

Ben jij benieuwd hoe je Net Als Dré kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Net Als Dré boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Net Als Dré

Net Als Dré inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Net Als Dré

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAndré Hazes Tribute€995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand