Julia Van Bergen boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Julia Van Bergen boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 20 minuten
  • Geluid: inclusief tot 800 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround

Julia werd op 17 september 1999 geboren in Harderwijk maar groeide op in Zeewolde. Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat ze graag op het podium stond. Eerst met klassiek ballet en later door de muziek. Op haar 9e begon ze met pianoles. Ze leerde zichzelf te begeleiden op de piano en dat was het voorzichtige begin van haar zangcarrière.

Julia van Bergen boeken

Doordat Julia regelmatig filmpjes op YouTube zette, viel ze op bij scouts van The Voice Kids en het Junior Songfestival. Dit leidde tot een finaleplaats bij het Junior Songfestival. Haar producers, Joost Griffioen en Stas Swaczyna van The Rocketeers, gingen met ‘Around’ aan de slag en maakte er een actueel en finale-waardig nummer van. Julia won hiermee glansrijk zowel de halve finale als de finale van het Junior Songfestival met het maximum aantal punten en mocht Nederland vertegenwoordigen in Malta! Ze eindigde daar op een knappe 8e plaats.

Boekingen van Julia Van Bergen

Nu treedt Julia regelmatig op overal in het land. In juni 2015 kwam een Engelstalige, akoestische versie uit van Around. ‘Round and Around’ kwam meteen hoog de Kids top 20 binnen en het nummer werd in grote getalen gedownload. Binnen het nieuwe concept ‘The Producers House’ van The Rocketeers, zal Julia de komende tijd nog veel meer van zich laten horen. We kijken er naar uit!

Direct Julia van Bergen huren? Klik hier voor boekingen van Julia van Bergen


Toon meer