Funkerman boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Funkerman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Funkerman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Muzikaal talent Funkerman is een van de grootste talenten op DJgebied in Nederland en maakt ook naam in de rest van de wereld. Hij is positief geobsedeerd om goeie tracks te maken samen met Raf en Fedde le Grand runnen zij hun eigen platenlabel Flamingo Recordings.

Biografie Funkerman

Zijn echte naam is Ardie van Beek en hij is jaren actief als dj. Eerst Hiphop & R&B, maar al snel werd het housemuziek wat hij het liefst draaide. Hij werd resident in de bekende club Spock in Breda. Hij ging ook werken in de muziekindustrie, onder andere als A&R manager bij diverse labels, en leerde zo de muziekwereld goed kennen.

Boekingen van Funkerman

Hij produceert natuurlijk voor zijn eigen label, maar ook op andere labels komen zijn platen uit (zoals het bekende Stealth label van de Amerikaanse houselegende Roger Sanchez). We gaan nog veel van deze man horen in de toekomst! So keep enjoying the music!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Funkerman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Funkerman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Funkerman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Funkerman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Funkerman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Funkerman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Funkerman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Funkerman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Funkerman

Funkerman inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Funkerman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand