John Anders (Willy Alberti Tribute) boeken

€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Willy Alberti repertoire / Nederlandstalig

Wil jij John Anders (Willy Alberti Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van John Anders (Willy Alberti Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

John Anders is, bekend van het TV-programma Bloed, Zweet & Tranen. Hij gaf zich in 2013 op voor Bloed zweet en tranen. Hier vertolkte hij het nummer Droomland van Willy Alberti. Hiermee wist hij de harten van Gerard Joling en Roxanne Hazes te winnen. In het dagelijks leven is John schoorsteenveger, maar in het weekend treed hij op met zijn Nederlandse repertoire.

Biografie John Anders

John Anders is een aantal jaren geleden ontdekt door een platenmaatschappij terwijl hij op een dak van een woning liedjes stond te zingen van zijn grote held Willy Alberti. John Anders is geboren in Den Haag. Hij is vader van twee mooie dochters en tezamen met zijn vrouw krijgt hij alle steun voor zijn zangcarrière. Zowel op het dak als thuis zingt hij de hele dag door. Ze noemen hem ook wel de zingende schoorsteenveger. John begon zijn zang carrière in een band, maar wist al gauw dat hij een solo artiest wilde worden.

Boekingen van John Anders

Na het uitbrengen van diverse nummers kwam John 2 jaar geleden met de nieuwe single ‘’Zomerherinneringen’’, maar John wilde meer. Hij heeft de single ‘Allerliefste’, ‘’De Goudgele Rakker’’ en ‘’De Zomerzon’’ uitgebracht. Op 8 februari 2019 is er weer een nieuwe single uitgekomen getiteld ‘’Als ik naar je kijk ben ik verloren’’. Deze singles zijn is te downloaden bij alle bekende downloadssites zoals Itunes, spotify, deezer etc.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig John Anders (Willy Alberti Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je John Anders (Willy Alberti Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van John Anders (Willy Alberti Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij John Anders (Willy Alberti Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van John Anders (Willy Alberti Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

John Anders (Willy Alberti Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je John Anders (Willy Alberti Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct John Anders (Willy Alberti Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van John Anders (Willy Alberti Tribute)

John Anders (Willy Alberti Tribute) inhuren

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van John Anders (Willy Alberti Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonWilly Alberti repertoire / Nederlandstalig€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.425,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand