Koningin Maxima Look-a-Like boeken

Inclusief reiskosten
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Oranje

Wil jij Koningin Maxima Look-a-Like boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Koningin Maxima Look-a-Like. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het kan echt! Er is toch niks leuker dan uw gasten te laten toespreken of u te laten feliciteren met uw huwelijk door niemand minder dan de Koningin Maxima Look-a-like

Biografie Maxima Look-a-Like

U kunt de Koningin Maxima look-a-like o.a. inhuren voor:

 • Het doorknippen van lintjes
 • Het verrichten van openingen
 • Het geven van korte speeches
 • Maar ook voor heuse koninklijke intochten met eventueel limousine, bodyguards en politie.

Al sinds 2001 wordt zij bijna wekelijks gevraagd voor openingen van winkelcentra, bedrijven, bezoeken aan instellingen, fotosessies etc.

Boekingen van Maxima Look-a-Like

Met een mental coach zijn de presentatie, houding en gebaren aangeleerd. De kleding, accessoires, make-up zijn afgestemd, het accent is aangeleerd. Spontaniteit en uitstraling bezit Jolanda van nature. Een treffende look a like van Koningin Maxima !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Koningin Maxima Look-a-Like kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Koningin Maxima Look-a-Like wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Koningin Maxima Look-a-Like wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Koningin Maxima Look-a-Like online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Koningin Maxima Look-a-Like kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Koningin Maxima Look-a-Like boeken

Ben jij benieuwd hoe je Koningin Maxima Look-a-Like kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Koningin Maxima Look-a-Like boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Koningin Maxima Look-a-Like

Koningin Maxima Look-a-Like inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Koningin Maxima Look-a-Like

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonOranje€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.475,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand