Barry White Look-a-like boeken

€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Barry White Tribute

Wil jij Barry White Look-a-like boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Barry White Look-a-like. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze lookalike en imitator van Barry White wordt regelmatig tijdens zijn werk aangesproken dat hij enorm op Barry White lijkt. Hij heeft ook bijna dezelfde, donkere, stem als de echte Barry White had. Als je hem hoort zingen, in combinatie met zijn voorkomen is de gelijkenis bijna 100% treffend.

Biografie Barry White Look-a-like

In een set van 20 min. brengt hij de bekende hits van Barry White, zoals: “You´re the first, the last, my everything”, “You see trouble with me” en “Can´t get enough of your love” ook zal hij “My way” van Frank Sinatra in een Barry White jasje steken, en deze vaak als afsluiter van zijn optreden ten gehore brengen.

Boekingen van Barry White Look-a-like

Laat u meeslepen met de “slaapkamer-muziek” van Barry White, met deze lookalike en imitator van Barry White. Tegen een meerprijs neemt hij zijn 3 danseressen/zangeressen mee naar een optreden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Barry White Look-a-like kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Barry White Look-a-like wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Barry White Look-a-like wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Barry White Look-a-like online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Barry White Look-a-like kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Barry White Look-a-like boeken

Ben jij benieuwd hoe je Barry White Look-a-like kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Barry White Look-a-like boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Barry White Look-a-like

Barry White Look-a-like inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Barry White Look-a-like

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonBarry White Tribute€1095,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand