Joel Borelli boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Piano Power Show
 • Genre
  Allround

Wil jij Joel Borelli boeken voor jouw party of event? Joel Borelli werd geboren op 22 juni 1980 in Eindhoven. Zijn vader en moeder zijn bijzonder muzikaal. De oude piano van opa staat midden in de woonkamer en iedere dag wordt er even op gespeeld. Joel Borelli staat als klein ventje te dansen in zijn box. Muziek is er met de paplepel ingegoten. Het duurt niet lang voordat kleine Joel achter de piano plaats neemt. Mama leert hem de eerste akkoorden en binnen no time leert hij zichzelf het spelen aan. Joel ontdekt zijn muzikaal talent Als jongen van 12 krijgt hij pianoles maar al gauw is het duidelijk dat Joel vanuit zijn hart speelt. Noten spelen lukt hem niet, tot de dag van vandaag leest Joel nog steeds geen noot.

Pianoshow boeken

Als 20-jarige knul gaat Joel Borelli de kroegen af om daar achter de piano plaats te nemen en zo naast zijn studie sportmarketing wat geld bij te verdienen. Al snel krijgt de Scheveningse succes formatie Crazy Piano’s hem in het vizier. Hier leert Joel Borelli het vak van het entertainen en bouwt hij een gigantisch repertoire op. Joel speelt inmiddels overal en groeit uit tot een van de gezichten van Scheveningse pianobar Crazy Piano’s in het Nederlandse piano bar circuit.

Joel Borelli boeken

De laatste jaren wist Joel Borelli zijn show uit te bouwen tot een veelgevraagde festival act, te vinden in de line-up van vele grotere Nederlandse evenementen. Optredens volgen elkaar in hoog tempo op en Joel staat op diverse grote evenementen. Dit maakt hem op dit moment de meest gevraagde pianist/entertainer van Nederland met meer dan 180 shows per jaar in binnen- en buitenland. De Joel Borelli show is een ware hit en van een ongekend hoog level. Joel Borelli boeken is zeker een aanrader.

Boekingen van Joel Borelli

Verwacht een weergaloze live performance vol passie en muzikale kwaliteit. Joel Borelli heeft jarenlang gespeeld in clubs over de hele wereld, o.a. in Miami, Dubai, Monaco en Zurich, en is nu te boeken voor jouw evenement. In een powershow met swingende drummer of een spectaculaire act met complete band, brengt hij een brede mix aan muziek. Het repertoire bevat de hits van toen en nu, maar dan op een geheel eigen wijze. Joel Borelli staat voor feest, interactie en humor, een must-have voor je event want hij zet de hele tent op z’n kop.

Direct Joel Borelli boeken? Klik hier voor boekingen van Joel Borelli

 

Joel Borelli boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joel Borelli

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Piano Power Show1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllroundOp aanvraag
Piano Plus Show1 x 60 of 2 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllroundOp aanvraag
Piano Band Show1 x 75 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand