DJ Jody Bernal boeken

* Bekende VIP DJ * Duur:1 X 60 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting:  1 persoon * Genre: Latin / House * NIET MEER TE BOEKEN ALS TAPE-ACT!

 

€2.000,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Jody Bernal wordt op 12 november 1981 geboren in Bogota (Colombia) en wordt begin 1982 geadopteerd door een Nederlandse familie. Hij groeit op in Delft.

Jody Bernal boeken

Als hij in 1999 in Colombia op bezoek is geweest bij zijn biologische familie krijgt hij een cassettebandje met Spaanstalige nummers mee. Eén daarvan is Que Si, Que No van de Argentijnse groep El Símbolo. Met een bewerking van het liedje doet Bernal in 2000 mee aan de tv-talentenjacht Your Big Break (RTL4). Hij wint niet, maar de single staat uiteindelijk 29 weken in de Top 40, waarvan 7 op nummer 1. Ook de vier singles die hij daarna uitbrengt halen stuk voor stuk de top 10.

Boekingen van Jody Bernal

In 2008 probeert Bernal een comeback te maken met Shiki Boom Boom, maar de single blijft op 2 steken in de Tipparade. In 2017, als hij al een paar jaar als dj aan de weg timmert, keert hij met succes terug naar zijn Spaanstalige roots met La Colegiala in een remix van The Boy Next Door en Fresh Coast.

Direct Jody Bernal huren? Klik hier voor boekingen van Jody Bernal

Video afspelen

DJ Jody Bernal boeken

€2.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.175,-