Jill Helena boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Pop

Jill Helena is een geboren entertainer, ze is een powerhouse vocalist met een look, een stijl en een voorkomen zoals geen ander en ze is klaar om door te breken in de muziek! Ze heeft in het buitenland met verscheidene mensen gewerkt, waaronder top producers zoals Kevin Dorsey (Michael Jackson) DEEKAY (Missy Elliot, Jordin Sparks, Sugababes), King & White en vele anderen. In 2012 heeft ze meegedaan aan de TV show “The Winner Is..” en is als tweede geëindigd.

Jill Helena boeken

2013 markeerde een start van een nieuw hoofdstuk in Jill haar carrière, een tijd van groei en mogelijkheden. Haar eerste single “Runaway” werd in mei 2013 uitgebracht in Duitsland en is geproduceerd door het Duitse productie duo “King & White”. Daarnaast heeft ze meegedaan aan The Voice of Holland seizoen 4. Tijdens dit mooie avontuur heeft ze de bewuste keuze gemaakt om Nederlandstalig te gaan zingen. Dit heeft haar geen windeieren gelegd. Ze behaalde de finale en kreeg een nummer 1 hit met het nummer 'Als alle lichten zijn gedoofd'.

Boekingen van Jill Helena

Jill Helena heeft in 2020 de finale van het goed bekeken RTL4 Programma “All Together Now” gewonnen. Jill kreeg van de juryleden de volle 100 punten. Als Jill op het podium staat is ze op haar plek en laat ze horen wat een geweldige stem zij heeft. Of dit nou een dinershow, bedrijfsfeest of festival is, zij zal met haar spetterende performance op ieder evenement een onvergetelijke indruk achter laten. Naast haar eigen nummers zingt Jill Helena covers van o.a. Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion en Ruth Jacott. Zo kan en zal zij voor ieder evenement, in overleg met de opdrachtgever, het juiste repertoire samenstellen.

Direct Jill Helena huren? Klik hier voor boekingen van Jill Helena

Jill Helena boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jill Helena

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonAllround / Pop€1495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€1.295,-
€995,-