Gebroeders Rossig boeken

O.a. bekend van “Hallo Allemaal (De Luizenmoeder)”
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlands / Feest

Wil jij Gebroeders Rossig boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gebroeders Rossig. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Na het grote succes van ‘DE FEESTHIT’ Hallo Allemaal in 2018 en de Alie Exprezz in 2019 zijn de Gebroeders Rossig niet meer weg te denken uit het nationale en internationale feestcircuit. Met de enige zingende eeneiige vierling van Nederland in huis ben je zeker van feest in de tent.

Biografie Gebroeders Rossig

Met eigen nummers als: ’t is nooit te laat’, ‘Links, rechts, voor terug’, ‘Wij gaan après-skiën’ en ‘You’re the voice (met FeestDJ Ronnie)’.

Feestartiesten boeken

De broers Ronnie, Tonnie, Sjonnie en Donnie brengen gezellige meezingers, zorgen voor een spontane interactie
met het publiek en een sprankelende, humoristische performance op de bühne. Met eigen nummers als: ’t is nooit te laat’, ‘Links, rechts, voor terug’ en ‘Wij gaan après-skiën’, aangevuld met gezellige feestmedleys, is het voor de broers nooit te laat als het om een feestje gaat.

Boekingen van Gebroeders Rossig

Niet alleen het volwassen publiek zingt de nummers uit volle borst mee, juist onder de jeugd zijn de
broers mateloos populair! Je komt de gebroeders tegenwoordig overal tegen in het land, maar ook op de regionale en landelijke radio & tv zijn zij inmiddels geen onbekenden meer. Onder andere bij 538, 3FM, RadioNL, RTL4,
NOS Journaal, Omroep Brabant, ZAPP live, KidsTop20 en TV Oranje, zijn zij voorbij gekomen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gebroeders Rossig kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gebroeders Rossig wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gebroeders Rossig wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gebroeders Rossig online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gebroeders Rossig kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gebroeders Rossig boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gebroeders Rossig kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gebroeders Rossig boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gebroeders Rossig

Gebroeders Rossig inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gebroeders Rossig

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset4 personenNederlands / Feest€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.895,-
€1.995,-
€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand