Danny Panadero boeken

Bekend van o.a. “Danny’s Autopaleis”
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest / Cabaret

Wil jij Danny Panadero boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Danny Panadero. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een show van Danny Panadero is in één woord een belevenis. Na een altijd spectaculaire opkomst begint ‘The Voice of Holland’ aan zijn show met onnavolgbaar enthousiasme en weet hij een zaal in no time naar zijn hand(“jesss”) te zetten.

Biografie Danny Panadero

Hij is een entertainer pur sang, die met humor, theater en een fantastische zangstem het publiek weet te raken met onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandse repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit of een Duitse schlager.

Boekingen van Danny Panadero

Danny voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore! Boeken dus, die Danny Panadero!

Presentator en mondharmonicaspeler

Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator en mondharmonicaspeler . Hij wordt dan ook regelmatig voor meerdere disciplines ingezet. Hij was al te zien bij het WK voetbal 2006 in Stuttgart, het EK voetbal 2008 Bern/Basel (met onnavolgbaar optreden bij Giel3fm) op de Zwarte Cross 2010 en 2012, Dauwpop, Dutch Valley, 4 daagse feesten Nijmegen,  Paaspop Schijndel 2011, Zo.Festival 2012  bezocht hij het Coen en Sander Fest in de Westergasfabriek 2010 en 2011 en kwam als vaste gast langs in het Glazen huis in 2010, 2011 en 2012 om een verpletterende indruk achter te laten. Het aantal boekingen van Danny Panadero is de laatste jaren fors gestegen.

Bekende zanger boeken

Na zijn WK nummer ‘Oranje Olé’, EK nummer ‘Goal’, Kerstsingle ‘Kerst mis met jou’ scoorde hij zijn grootste hit In de winter van 2010/2011 getiteld: FUK JOE (ik heb een hit omdat er Fuck You in zit). Een nu al klassieke carnavalsplaat die veelvuldig werd gedraaid op radio en TV en waarmee hij zich definitief op de kaart heeft gezet. De boekingen van Danny Panadero gingen daarmee ook door het dak! Na zijn zomersingle “Hieperdepiep ik heb een poliep”, zijn après-ski hit “Skiejuh” en wk single“Nederland wordt Kampioen” scoort hij met zijn single Danny’s Autopaleis wederom een hit en zullen er nog vele pareltjes volgen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Danny Panadero kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Danny Panadero wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Danny Panadero wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Danny Panadero online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Danny Panadero kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Danny Panadero boeken

Ben jij benieuwd hoe je Danny Panadero kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Danny Panadero boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Danny Panadero

Danny Panadero inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danny Panadero

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest / Cabaret€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.495,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand