Danny Panadero boeken

Entertainer pur sang!
€1.300,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1300,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest / Cabaret

Wil jij Danny Panadero boeken op jouw party of event? Een show van Danny Panadero is in één woord een belevenis. Na een altijd spectaculaire opkomst begint ‘The Voice of Holland’ aan zijn show met onnavolgbaar enthousiasme en weet hij een zaal in no time naar zijn hand(“jesss”) te zetten.

Danny Panadero boeken

Hij is een entertainer pur sang, die met humor, theater en een fantastische zangstem het publiek weet te raken met onvervalste meezingers. Naast zijn Nederlandse repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor een Engelstalige hit of een Duitse schlager.

Boekingen van Danny Panadero

Danny voelt zich overal thuis. In een huiskamer tussen de schuifdeuren, in een klein café aan de haven of een stadion met 20.000 man publiek, het maakt Danny niet uit. Zijn slogan is: “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!

Presentator en mondharmonicaspeler

Naast zanger is Danny ook een begenadigd presentator en mondharmonicaspeler . Hij wordt dan ook regelmatig voor meerdere disciplines ingezet. Hij was al te zien bij het WK voetbal 2006 in Stuttgart, het EK voetbal 2008 Bern/Basel (met onnavolgbaar optreden bij Giel3fm) op de Zwarte Cross 2010 en 2012, Dauwpop, Dutch Valley, 4 daagse feesten Nijmegen,  Paaspop Schijndel 2011, Zo.Festival 2012  bezocht hij het Coen en Sander Fest in de Westergasfabriek 2010 en 2011 en kwam als vaste gast langs in het Glazen huis in 2010, 2011 en 2012 om een verpletterende indruk achter te laten.

Bekende zanger boeken

Na zijn WK nummer ‘Oranje Olé’, EK nummer ‘Goal’, Kerstsingle ‘Kerst mis met jou’ scoorde hij zijn grootste hit In de winter van 2010/2011 getiteld: FUK JOE (ik heb een hit omdat er Fuck You in zit). Een nu al klassieke carnavalsplaat die veelvuldig werd gedraaid op radio en TV en waarmee hij zich definitief op de kaart heeft gezet. Na zijn zomersingle “Hieperdepiep ik heb een poliep”, zijn après-ski hit “Skiejuh” en wk single“Nederland wordt Kampioen” scoort hij met zijn single Danny’s Autopaleis wederom een hit en zullen er nog vele pareltjes volgen.

Direct Danny Panadero boeken? Klik hier voor boekingen van Danny Panadero

Danny Panadero boeken

€1.300,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danny Panadero

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNL / Feest / Cabaret€1300,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€1.495,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand