Jeroen Post On Tour boeken

INCLUSIEF DJ-Booth met LED-video en licht (strobo’s – blinders, etc.)
€2.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2695,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Populaire DJ-show
 • Genre
  House / Latin / Hiphop

Wil jij Jeroen Post On Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeroen Post On Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jeroen Post is in 1998 als host/VJ begonnen op de immens populaire muziekzender TMF. De toon was gezet, Jeroen Post werd een begrip. In 2007 begon zijn professionele radio-carrière bij 100% NL. Hierna volgde TMF Hitradio (Sky Radio Group) en in 2010 kreeg Jeroen een top aanbieding bij SLAM!FM, namelijk zijn eigen programma, genaamd: SLAM!NL.

Biografie Jeroen Post On Tour

Hoewel het overwegend commercieel draaien was qua muziek, heeft Jeroen zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een commerciële urban eclectic dj. Steeds meer mensen ontdekken zijn frisse stijl van house, classics, latin en hip hop. Geen ingewikkelde housestromingen en eentonige ritmes, maar toegankelijke en commerciële house dat een breed en divers publiek aanspreekt: dat is zijn kracht.

Boekingen van Jeroen Post On Tour

Jeroen is een graag geziene dj in de internationale clubscene. Door het grote succes van shows van o.a.: TMF on Tour en Slam FM on Tour heeft Jeroen al heel wat clubs, dansfeesten en feesttenten gezien. En één ding is zeker: Vanaf heden ga je Post nog vaker tegenkomen, want het is tijd voor: POST ON TOUR. Een avondvullende show met Tag Team dj’s: Jeroen Post en Feike van den Berg.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeroen Post On Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeroen Post On Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeroen Post On Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeroen Post On Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeroen Post On Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeroen Post On Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeroen Post On Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeroen Post On Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeroen Post On Tour

Jeroen Post On Tour inhuren

€2.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen Post On Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ-show4 uurinclusief tot 800 personen2 personenHouse / Latin / Hiphop€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€2.950,-
€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand