Jeroen (Hazes Tribute) boeken

Beste Hazes imitator van Nederland!
€1.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Andre Hazes Tribute

Wil jij Jeroen (Hazes Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeroen (Hazes Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als “Kleine Jongen” was hij reeds een zéér grote fan van Dé Grote André Hazes. Noem een nummer van André Hazes en Jeroen zingt hem mee van begin tot eind. Vraag hem iets over zijn idool en hij vertelt het je. Reeds een aantal jaar vertolkt Jeroen liederen van André Hazes. En het is gebleken dat zijn stemgeluid en uiterlijk toch wel zéér dicht bij zijn idool liggen.

Biografie Jeroen (Hazes Tribute)

Door vele optredens in plaatselijke cafés, zalen en partijen, is het nu wel duidelijk geworden dat Jeroen klaar is om aan héél Nederland zijn talent te performen.

Verbluffende gelijkenis

Doe uw ogen dicht en krijg rillingen van het zo vergelijkbare stemgeluid van André Hazes, doe ze open en zie wederom die verbluffende vergelijkenis.

Boekingen van Jeroen (Hazes Tribute)

Jeroen is inmiddels al een véél geboekte artiest geworden en staat op grote festivals waar hij vaak als één van de beste artiesten bestempeld wordt. Ook de televisie heeft al aandacht aan onze Jeroen geschonken en inmiddels is hij al meerdere malen verschenen in programma’s van TV Gelderland en TV Oost. Jeroen moet je Zien en Horen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeroen (Hazes Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeroen (Hazes Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeroen (Hazes Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeroen (Hazes Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeroen (Hazes Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeroen (Hazes Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeroen (Hazes Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeroen (Hazes Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeroen (Hazes Tribute)

Jeroen (Hazes Tribute) inhuren

€1.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen (Hazes Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAndre Hazes Tribute€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand