Jeckyll & Hyde boeken

Bestaat uit 1 DJ en 2 danseressen
€2.675,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2675,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Jumpstyle

Wil jij Jeckyll & Hyde boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeckyll & Hyde. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat begon als een project van de succesvolle producer, Maarten Vorwerk groeide razendsnel uit tot een groot succes. En hij fungeerde als grondlegger van de Jumpstyle hype, die heel Nederland veroverde.In 2005 was Jeckyll & Hyde geboren. Na vele clubhits kwam eind 2006 hun grote doorbraak met de hit “Frozen Flame”. De daaropvolgende single “Freefall” bereikte in Maart 2007 de Nummer 1 positie in de Nederlandse Top 40, en de Poolse Airplay Chart. Samen behoorden “Frozen Flame” & “Freefall” tot de best verkochte singles van 2007.

Biografie Jeckyll & Hyde

In een mum van tijd wist Jeckyll & Hyde heel Nederland aan het jumpen te krijgen. Het was niet meer weg te denken in de clubs maar ook op de schoolpleinen en de woonkamers werd er flink gejumpt.

90’s artiest boeken

Dankzij de Lego Video clip van Jeckyll & Hyde wilde iedereen zijn moves showen. En hiermee ontstonden de eerste ‘Viral Videos’ in Nederland.In 2007 verscheen ook hun debut album dat maar liefst 18 weken in de album lijst stond.

Boekingen van Jeckyll & Hyde

Na een lange reeks van wel meer dan 400 optredens in het Binnen –en Buitenland is in 2009 besloten om te stoppen met de act. Nu, na een kleine 10 Jaar is Jeckyll & Hyde weer terug om de stage wederom te veroveren!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeckyll & Hyde kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeckyll & Hyde wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeckyll & Hyde wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeckyll & Hyde online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeckyll & Hyde kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeckyll & Hyde boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeckyll & Hyde kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeckyll & Hyde boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeckyll & Hyde

Jeckyll & Hyde inhuren

€2.675,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeckyll & Hyde

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenJumpstyle€2675,-

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand