Jeckyll & Hyde boeken

Bestaat uit 1 DJ en 2 danseressen
€2.675,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2675,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Jumpstyle

Wil jij Jeckyll & Hyde boeken voor een optreden? Wat begon als een project van de succesvolle producer, Maarten Vorwerk groeide razendsnel uit tot een groot succes. En hij fungeerde als grondlegger van de Jumpstyle hype, die heel Nederland veroverde.In 2005 was Jeckyll & Hyde geboren. Na vele clubhits kwam eind 2006 hun grote doorbraak met de hit “Frozen Flame”. De daaropvolgende single “Freefall” bereikte in Maart 2007 de Nummer 1 positie in de Nederlandse Top 40, en de Poolse Airplay Chart. Samen behoorden “Frozen Flame” & “Freefall” tot de best verkochte singles van 2007.

Jeckyll & Hyde boeken

In een mum van tijd wist Jeckyll & Hyde heel Nederland aan het jumpen te krijgen. Het was niet meer weg te denken in de clubs maar ook op de schoolpleinen en de woonkamers werd er flink gejumpt.

90’s artiest boeken

Dankzij de Lego Video clip van Jeckyll & Hyde wilde iedereen zijn moves showen. En hiermee ontstonden de eerste ‘Viral Videos’ in Nederland.In 2007 verscheen ook hun debut album dat maar liefst 18 weken in de album lijst stond.

Boekingen van Jeckyll & Hyde

Na een lange reeks van wel meer dan 400 optredens in het Binnen –en Buitenland is in 2009 besloten om te stoppen met de act. Nu, na een kleine 10 Jaar is Jeckyll & Hyde weer terug om de stage wederom te veroveren!

Direct Jeckyll & Hyde boeken? Klik hier voor boekingen van Jeckyll & Hyde

Jeckyll & Hyde boeken

€2.675,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeckyll & Hyde

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenJumpstyle€2675,-

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€2.400,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand