Flamman & Abraxas boeken

Inclusief MC / Kan ook als LIVE-act 1 x 30 minuten (gage idem)
€2.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2500,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Populaire DJ-act
 • Genre
  Hardcore/Happy Hardcore

Wil jij Flamman & Abraxas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Flamman & Abraxas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Flamman & Abraxas spelen als dj’s op alle grote Harddance festivals, zoals Mysteryland, Q-Base, InQontrol, Hellraiser, Ground Zero, etc. en verzorgen daarnaast regelmatig dj-sets en liveshows in discotheken, op studentenfeesten, in jongerencentra en in feestcafes.

Biografie Flamman & Abraxas boeken

Vanaf nu zijn zij te boeken voor 1 vaste prijs en het is aan de klant aan te geven wat de bedoeling is: een liveoptreden van een half uur met alle Flamman & Abraxas hits en een medley van de door hun geschreven Party Animals nummers, een dj-set van 1,5 uur met MC Remsy als sfeermaker of een dj set zonder MC.

90’s artiesten boeken

Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingredienten aanwezig voor een knalavond!

Boekingen van Flamman & Abraxas

Extra geluid is hierbij niet nodig, zo lang er een goede dj setup is en 2 draadloze microfoons zijn alle ingredienten aanwezig voor een knalavond!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Flamman & Abraxas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Flamman & Abraxas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Flamman & Abraxas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Flamman & Abraxas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Flamman & Abraxas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Flamman & Abraxas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Flamman & Abraxas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Flamman & Abraxas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Flamman & Abraxas

Flamman & Abraxas inhuren

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Flamman & Abraxas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire DJ-act1 x 90 minutenexclusief geluid en techniek2 personenHardcore/Happy Hardcore€2500,-

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€2.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand