Jan Spijkerman boeken

€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Jan Spijkerman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jan Spijkerman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jan Spijkerman zag het levenslicht op 14 september 1982 en hij wist al op vrij jonge leeftijd dat hij muziek wou gaan maken. Dat deed hij in eerste instantie niet als zanger maar als accordeonist, met dit instrument wist Jan op meesterlijke wijze de mensen te vermaken.Tot ongeveer 6 jaar geleden, toen hij voor de grap op het podium klom om een liedje te zingen. De reacties na afloop waren zo positief, dat Jan besloot zijn accordeon aan de wilgen te hangen om zich te gaan richten op een zangcarrière.

Biografie Jan Spijkerman

Dit heeft hem de afgelopen jaren zeker geen windeieren gelegd. Het aantal optredens per jaar nam alleen maar toe. Na 3 cd singles zelf uitgebracht te hebben, welke regionaal goed werden opgepakt, wilde Jan eigenlijk wel meer. Zo is Jan eind 2009 in contact gekomen met Klaas Prent van Prent Music, welke hem een platencontract aanbood. Hier heeft Jan geen moment over getwijfeld en greep deze kans met beide handen aan. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een single getiteld “Stom” welke de Nederlandse single top 100 binnen kwam op nummer 70. Een succes wat Jan niet had verwacht, maar hiermee is zijn eerste hitje een feit.

Boekingen van Jan Spijkerman

Met deze single is Jan ook een nieuwe weg ingeslagen, daar waar hij vroeger vooral feestnummers zong, richt hij zich nu meer het serieuzere werk. Medio 2010 is Jan z’n eerste album verschenen, hierop laat hij zijn serieuzere kant zien, maar ook is er ruimte voor feeststemming. Dit album is goed verkocht. Begin 2013 pakt Jan, na korte afwezigheid, de draad weer op en gaat er vol tegenaan. De eerste single van dit jaar is een feit getiteld “Jij bent de zin van mijn bestaan”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jan Spijkerman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jan Spijkerman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jan Spijkerman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jan Spijkerman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jan Spijkerman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jan Spijkerman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jan Spijkerman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jan Spijkerman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jan Spijkerman

Jan Spijkerman inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Spijkerman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Nederlandstalig€495,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand