Jan Spijkerman boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Jan Spijkerman zag het levenslicht op 14 september 1982 en hij wist al op vrij jonge leeftijd dat hij muziek wou gaan maken. Dat deed hij in eerste instantie niet als zanger maar als accordeonist, met dit instrument wist Jan op meesterlijke wijze de mensen te vermaken.Tot ongeveer 6 jaar geleden, toen hij voor de grap op het podium klom om een liedje te zingen. De reacties na afloop waren zo positief, dat Jan besloot zijn accordeon aan de wilgen te hangen om zich te gaan richten op een zangcarrière.

Jan Spijkerman boeken

Dit heeft hem de afgelopen jaren zeker geen windeieren gelegd. Het aantal optredens per jaar nam alleen maar toe. Na 3 cd singles zelf uitgebracht te hebben, welke regionaal goed werden opgepakt, wilde Jan eigenlijk wel meer. Zo is Jan eind 2009 in contact gekomen met Klaas Prent van Prent Music, welke hem een platencontract aanbood. Hier heeft Jan geen moment over getwijfeld en greep deze kans met beide handen aan. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een single getiteld “Stom” welke de Nederlandse single top 100 binnen kwam op nummer 70. Een succes wat Jan niet had verwacht, maar hiermee is zijn eerste hitje een feit.

Boekingen van Jan Spijkerman

Met deze single is Jan ook een nieuwe weg ingeslagen, daar waar hij vroeger vooral feestnummers zong, richt hij zich nu meer het serieuzere werk. Medio 2010 is Jan z’n eerste album verschenen, hierop laat hij zijn serieuzere kant zien, maar ook is er ruimte voor feeststemming. Dit album is goed verkocht. Begin 2013 pakt Jan, na korte afwezigheid, de draad weer op en gaat er vol tegenaan. De eerste single van dit jaar is een feit getiteld “Jij bent de zin van mijn bestaan”.

Direct Jan Spijkerman huren? Klik hier voor boekingen van Jan Spijkerman

Jan Spijkerman boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jan Spijkerman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€895,-