Bennie Beenham boeken

Leuke, betaalbare feestact
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Carnaval

Wil jij Bennie Beenham boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bennie Beenham. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bij feestduo Bennie Beenham krijg je de beste feesthits voor je kiezen. Samen met een dolle mix van gastmuzikanten, spelletjes, dansjes, playback acts en nog veel meer gekkigheid. Het muzikale repertoire van Bennie Beenham gaat van Nederlandstalige knallers, vergeten hitjes uit het verleden. En de beste tunes uit het heden.

Biografie Bennie Beenham

De afgelopen anderhalf jaar heeft het duo zes singles met eigen repertoire uitgebracht, met daarbij onder andere aandacht op Dumpert, Beau (RTL 4), Radio Veronica, AD, Het Parool, De Oranjezomer, BN De Stem, 3voor12, Omroep West, Omroep Brabant, Den Haag FM en TV Oranje. En twee singles in de Viral 50 van Spotify met in totaal meer dan 600.000 streams.

Carnavalsartiesten boeken

Quarantaine Carnaval werd genomineerd voor de Carnavalskraker 2021-verkiezing georganiseerd door BN DeStem, Brabants Dagblad en Eindhovens Dagblad.

Boekingen van Bennie Beenham

Voor de nieuwe single Ik Heb Geen Biertje Meer is Bennie Beenham de samenwerking aangegaan met de bekende Leidse feestact Barry Badpak. De Leidenaren scoorden al hits met Kamelenteen en Kratje Bier en brengen nu een klaagzang op dat verschrikkelijke moment dat je bier op is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bennie Beenham kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bennie Beenham wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bennie Beenham wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bennie Beenham online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bennie Beenham kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bennie Beenham boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bennie Beenham kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bennie Beenham boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bennie Beenham

Bennie Beenham inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bennie Beenham

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenFeest / Carnaval€795,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€550,-
€950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand