Jamai boeken

RICHTGAGE: € 4.000,- tot € 5.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Jamai boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jamai. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

JAMAI is geboren op 30 juni 1986 in Gouda en groeide met zijn ouders en twee oudere zussen op in de stad Schoonhoven. Zijn eerste kennismaking met musicals was al op de lagere school! Hier had hij een rol in de afscheidsmusical van groep 8. Op het voortgezet onderwijs speelde Jamai de rol van badmeester Harm in de schoolmusical ‘Ja zuster, nee zuster’. Jamai z’n zangcarrière begon op de middelbare school. Hier werd een ‘ Shownight’ georganiseerd, een open podium voor leerlingen. Jamai vertolkte tijdens deze Shownight het nummer ‘Onderweg’ van Abel en begeleidde hierbij zichzelf op de piano.

In de ban van musical

Jamai kreeg de smaak te pakken en het jaar daarop vertolkte hij met zijn neef Danny de nummers ‘Have I told you lately’ en ‘Papa’. Dit werd voor beiden een groot succes! Jamai raakte in de ban van musical en muziek en werkte vervolgens mee aan het organiseren van de jaarlijkse Shownight. Speciaal hiervoor schreef hij een eigen lied, dat nog ieder jaar gebruikt wordt als eindlied van de Shownight!

Biografie Jamai

Jamai is in korte tijd uitgegroeid tot één van Nederlands meest veel belovende entertainers. Van jongs af aan heeft Jamai een grote passie voor show en muziek. En blijkt hij zeer talentvol te zijn. Hij won in 2003 de eerste editie van het zeer populaire televisieprogramma Idols. Samen met Jim Bakkum stond hij in de finale. Met zijn viervoudig platina debuutsingle Step Right Up stond Jamai wekenlang op nummer 1. En stond hij negen keer in een uitverkocht Ahoy. Zijn album Jamai bereikte al voor de release de gouden status.

Step Right Up

Na de singel Step right up volgden van dit album nog 2 singles. When you walk in the room (samen met Dewi Pechler) en Wango Tango. Beide finalisten kregen ook een wassenbeeld. Deze zijn nog steeds te zien in Madame Tussauds in Amsterdam. De opvallende brillen die Jamai droeg tijdens Idols bleven niet onopgemerkt. In 2004 word hij het gezicht van brillenketen Specsavers. Hij bracht regelmatig bezoekjes aan de winkels en was hij te zien in reclamespots.

Boekingen van Jamai

Naast dit alles treed Jamai veelvuldig op in het land met zijn spetterende show. Met zijn energieke en opzwepende optreden weet Jamai in no-time een zaal ‘los’ te krijgen. Jamai wordt begeleid door twee danseressen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jamai kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jamai wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jamai wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jamai online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jamai kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jamai boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jamai kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jamai boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jamai

Jamai inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jamai

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand