Jacqueline Govaert boeken

* Pop/Rock band * Duur: 1 x 30 minuten small acoustic * Geluid: exclusief * Bezetting: 3-6 personen * Genre: Pop / Rock * Bandshow 1 x 60 minuten: € 8.950,-

€6.950,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Jong geleerd, oud gedaan. Dat moet het motto zijn van Jacqueline Govaert. Nadat ze vanaf 1997 deel uitmaakte van de band Krezip ging het hard met haar muzikale carrière. Ze stond meerdere keren op Pinkpop, trad op voor volle concertzalen en won meerdere Awards met haar vrienden en jongere zusje Anne.

Jacqueline Govaert boeken

De band houdt ermee op in 2009 en daarna kiest Jacqueline voor een solocarrière. Haar eerste stappen zonder haar vaste band achter zich zet ze al snel, want producers en DJ's staan in de rij om een samenwerking met haar aan te gaan. Ze neemt met Armin van Buuren het nummer 'Never Say Never' op en treedt in april van 2010 op met het Metropole Orkest en Moke tijdens de 3FM Awards.

Boekingen van Jacqueline Govaert

Het is een kwestie van tijd voor ze met haar debuutplaat Good Life op de proppen komt, maar dat deze in 2010 gaat verschijnen, staat al vast. De pijlen zijn gericht op augustus van dat jaar en met de hulp van onder meer Alex Callier van Hooverphonic, Joost Zweegers (Novastar) en Tjeerd Bomhof van Voicst, moet dat zeker te doen zijn. 'Overrated' is de eerste single van het album, gevolgd door 'Big World' en begin 2011 'Hold Your Fire'.

Direct Jacqueline Govaert huren? Klik hier voor boekingen van Jacqueline Govaert

Video afspelen

Jacqueline Govaert boeken

€6.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€8.500,-
€5.475,-
€5.900,-