Irwan boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban / Eclectic

Wil jij Irwan boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Irwan. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DJ Irwan is een van Nederlands, Europa’s en zelfs Azië’s beste eclectische DJ’s. Hij begon z’n carrière als DJ tijdens de Aziatische feesten in de Roxy. Dat was op dat moment een van de bekendste clubs van Nederland.

Biografie Irwan

Irwan een een van de pioniers in de Nederlandse dj-scene als het gaat om z’n stijl: pure R&B en hiphop, gemixt met dance, disco, pop en zelf rock, wat leidt tot een energieke mix. Deze stijl wordt tegenwoordig vaak omschreven als Urban Eclectic. Als hij in Nederland is, is hij te vinden in de bekendste clubs of events zoals Expornstar, Jimmy Woo, 013, Noa, G.L.A.M., Sneakerz, Nope Is Dope, etc. Verder staat hij vaak op de line-up van grote (dance)festivals en urban events zoals Innercity, Mysteryland en Solar Festival.

Boekingen van Irwan

DJ Irwan wordt veel geboekt voor internationale gigs. Z’n favoriete locaties zijn Barcelona, Ibiza, Lloret de Mar, Londen, Kopenhagen en Zurich. Naast z’n carrière als DJ is Irwan ook een zeer getalenteerde zanger waardoor hij een unieke vibe creëert: spinning, scratching en singing!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Irwan kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Irwan wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Irwan wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Irwan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Irwan kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Irwan boeken

Ben jij benieuwd hoe je Irwan kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Irwan boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Irwan

Irwan inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Irwan

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonUrban / EclecticOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand