Wahnsinn boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.050,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3050,-
 • Duur
  1 x 75 + 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband (Limburg)
 • Genre
  Duits / Alpenrock

Wil jij Wahnsinn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wahnsinn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met dik 600 shows achter de kiezen mag Wahnsinn zich gerust dé ambassadeur van de Duitstalige feestmuziek in Nederland noemen.Tijdens eens optreden van Wahnsinn gaan alle remmen los. Een show die opgebouwd is uit een ketting van muzikale toppers. Het repertoire kenmerkt zich als Volkstümlich, Schlager en prikkelende accordeon soundjes. Maar ook Alpenrock, Glansparade, Polka en Steirisch. Van Apres-Ski tot Feestmuziek. Van Polka tot Golden Oldie!

Biografie Wahnsinn

Ooit begonnen vanuit de liefde voor voornamelijk Oostenrijkse muziek. Met de tijd meegaand, hebben de 8 mannen dit concept uitgebouwd tot een professionele band die na ruim 16 jaar touren een stevig gevestigde naam is. Een strakke blazerssectie (die erotische Kapelle), überdikke drum ’n bass sounds, pompende tuba solo’s, vette gitaren en stralende accordeon-licks, overgoten met een heerlijke süße soße von Wiener Sängerstimmen. Tel daarbij op de uiterst professionele geluid en lichtshow en je hebt entertainment van de bovenste plank!

Oktoberfest band inhuren

Van Helene Fischer tot Snollebollekes, van Ernst Mosch tot Schürzenjäger en van Mickie Krause tot Brings, alle hits zijn aan!

Boekingen van Wahnsinn

No-nonsense, geen parodieën, maar alles live gespeeld door 8 rasmuzikanten die het tiroler-apres-ski-oktoberfest-oberkrain-mallorca-ballerman-bier-tentfeest repertoire serieus nemen en de tent hiermee omverblazen.Kortom: Wahnsinn staat voor Party Power ohne Ende! Menig feestpaviljoen werd door Wahnsinn reeds omgetoverd tot een megafestijn dat zijn weerga niet kende. Tot in de late uurtjes aan toe!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wahnsinn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wahnsinn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wahnsinn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wahnsinn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wahnsinn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wahnsinn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wahnsinn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wahnsinn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wahnsinn

Wahnsinn inhuren

€3.050,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wahnsinn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestband (Limburg)1 x 75 + 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenDuits / Alpenrock€3050,-
Live bandshow (Limburg)1 x 75 + 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen8 personenDuits / Alpenrock€3725,-
Live bandshow (buiten Limburg)1 x 75 + 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenDuits / Alpenrock€3650,-
Live bandshow (buiten Limburg)1 x 75 + 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen8 personenDuits / Alpenrock€4150,-
Reiskostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.Groningen/Friesland/Drenthe/Noord-HollandOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand