Het Foute Festijn boeken

Vanaf gage
€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 240 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Bekende DJ-show
 • Genre
  Foute Hits uit de 80's / 90's / 00's in een stoer jasje!

Wil jij Het Foute Festijn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Het Foute Festijn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Guilty Pleasures, de bekendste meezingers uit de jaren '80, '90 en '00s, maar dan in een “stoer” jasje, het Foute Feest Festijn gaat ook dit jaar als Area/Stage op vele festivals te zien zijn, maar ook voor uw uitgaans-gelegenheid of feestweek is “Het Foute Feest Festijn” een ware aanvulling op het programma!

Het Foute Festijn boeken

De meest foute hits zullen natuurlijk weer de revue passeren en bezorgen je klanten, collega's of genodigden een onvergetelijke avond!

Boekingen van Het Foute Festijn

Het Foute Festijn is een avondvullende party met DJ's en volp interactie. Uietraard draaien de DJ’s lekkere foute muziek en zorgen zij voor een ongekende sfeer. In een 4 uur durend spektakel zullen de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren.

Direct Het Foute Festijn huren? Klik hier voor boekingen van Het Foute Festijn

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Het Foute Festijn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Het Foute Festijn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Het Foute Festijn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Het Foute Festijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Het Foute Festijn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Het Foute Festijn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Het Foute Festijn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Het Foute Festijn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Het Foute Festijn

Het Foute Festijn boeken

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Het Foute Festijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ-show1 x 240 minutenexclusief2 personenFoute Hits uit de 80's / 90's / 00's in een stoer jasje!€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.775,-
€1.650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand