Heidi’s Manner boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  excluisef, alleen monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Schlager

Wil jij Heidi’s Manner boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Heidi’s Manner. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Heidi’s Männer wordt vertegenwoordigd door de twee doorgewinterde muzikanten Dave & Roy. En die weten wel waar Abraham de mosterd ooit vandaan haalde! Over deze act is erg goed nagedacht. Deze kan dan ook in een breed scala worden ingezet. Van Aprés Ski, Bier tot NL feest, niets is deze mannen te gek!

Heidi’s Manner boeken

Het achterliggende idee om het publiek vanaf seconde 1 in de act te betrekken maakt deze act vrij uniek in haar soort . Heidi’s Männer is een interactieve 30 minuten durende show. Waarin beide heren op ludieke wijze het publiek bespelen en meenemen tijdens de performance van Duitse Schlager en Hollandse smartlappen.

Boekingen van Heidi’s Manner

Heidi’s Männer zijn verder ook onderdeel van Die Claudia Ansel Schneemannshow.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Heidi’s Manner kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Heidi’s Manner wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Heidi’s Manner wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Heidi’s Manner online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Heidi’s Manner kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Heidi’s Manner boeken

Ben jij benieuwd hoe je Heidi’s Manner kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Heidi’s Manner boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Heidi’s Manner

Heidi’s Manner inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Heidi’s Manner

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexcluisef, alleen monitorset2 personenSchlager€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand