Zingende Skileraar boeken

€575,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €575,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Schlager / Apres-Ski

Wil jij Zingende Skileraar boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zingende Skileraar. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Zingende Skileraar is daadwerkelijk een zingende skileraar. Op dit moment geeft feestzanger Jan Joost namelijk skiles in Oostenrijk. Enige jaren geleden trad Jan Joost als zanger veelvuldig in den lande op. Hij heeft daarna een behoorlijke periode in zijn eigen café gewerkt.

Biografie De Zingende Skileraar

Na een aantal jaren in de horeca besloot hij in het winterseizoen zijn vaardigheden als skiër te gaan gebruiken om les te geven in de skigebieden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kon en Jan Joost is weer gaan zingen. Nu is hij terug als “De Zingende Skileraar”.In het verleden maakte hij een aantal singles waaronder “Herr Heinrich” en “Marietje”. Ook nam hij de “Feestballade” op. In dit nummer vraagt hij zich af (aan de vooravond van het feest dat hij heeft georganiseerd), of alles wel is geregeld.

Boekingen van de Zingende Skileraar

De eerste plaat als De Zingende Skileraar is als het ware de opvolger van de Feestballade. Het nummer “Wat een feest!” speelt zich namelijk af op de dag ná het feest.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zingende Skileraar kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zingende Skileraar wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zingende Skileraar wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zingende Skileraar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zingende Skileraar kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zingende Skileraar boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zingende Skileraar kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zingende Skileraar boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zingende Skileraar

Zingende Skileraar inhuren

€575,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zingende Skileraar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonSchlager / Apres-Ski€575,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand