Bumsfaldera boeken

€850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €850,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Apres-Ski

Wil jij Bumsfaldera boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bumsfaldera. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

BUMSFALDERA is een meertalig ludiek komisch zang en presentatie duo dat bestaat uit Marcel Smeets en Peter Janssen.

Biografie Bumsfaldera

Door de jarenlange podiumervaring als solist en bandlid weten beide heren waar Abraham zijn mosterd vandaan haalde en gaan geen feest of partij uit de weg!

Boekingen van Bumsfaldera

BUMSFALDERA heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in de Duitse muziek en zijn dan ook een welkome act op bier, wiesen, carnaval, oktober en alle andere feesten waar het dak af moet.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bumsfaldera kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bumsfaldera wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bumsfaldera wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bumsfaldera online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bumsfaldera kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bumsfaldera boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bumsfaldera kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bumsfaldera boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bumsfaldera

Bumsfaldera inhuren

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bumsfaldera

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, enkel monitorset2 personenDuits / Apres-Ski€850,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand