Der Kleino boeken

Betaalbare Duitse act
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Schlager

Wil jij Der Kleino boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Der Kleino. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“JAWOHL HEEEEEY!!!!” Zo’n kleine twintig jaar geleden zag Der KLEINO het levenslicht. Hij werd geboren in het duitse KÖLN in de duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Daar verbleef hij echter niet lang. Toen hij op 9 jarige leeftijd voor de grap de microfoon pakte ging het snel. Na een optreden met niemand minder dan Dennie Christian ging zijn zangcarriere als een sneltrein. Hij trok net als zijn landgenoot naar Nederland en trad vanaf dat moment overal op: LOWLANDS, PHILIPS STADION, GELDERDOME, DE KUIP,013, TT-ASSEN.

Biografie Der Kleino

Het bleef niet onopgemerkt en zo meldde zich Die Lustige Schlagerfreunden elf jaar geleden. De kleine Schlagerartiest trad met de freunde onder meer op bij DE ZWARTE CROSS, PAASPOP, DAUWPOP, de OKTOBERFEESTEN in VARSSEVELD en SITTARD, de NIJMEEGSE VIERDAAGSE en talloze andere evenementen.Inmiddels staat KLEINO stevig op eigen benen en klinkt als nooit tevoren het “JAWOHL HEEEEEY!!!”.

Boekingen van Der Kleino

Een optreden van schlagerartiest KLEINO is een feest der herkenning. KLEINO brengt op zijn eigen onnavolgbare wijze alle grote Schlagerhits zoals: Besame Mucho, Du, Du Kannst nicht immer 17 sein, Ein Festival der Liebe, Fiesta Mexicana, Griechischer Wein, Herzilein, Rosamunde, Sierra Madre en Viva Colonia. Hij brengt de hoofden van de meisjes op hol en zet elke zaal en feesttent op zijn kop.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Der Kleino kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Der Kleino wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Der Kleino wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Der Kleino online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Der Kleino kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Der Kleino boeken

Ben jij benieuwd hoe je Der Kleino kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Der Kleino boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Der Kleino

Der Kleino inhuren

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Der Kleino

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonSchlager€650,-

Vergelijkbare artiesten

€775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand