Der Kleino boeken

Betaalbare Duitse act
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Schlager

“JAWOHL HEEEEEY!!!!” Zo’n kleine twintig jaar geleden zag Der KLEINO het levenslicht. Hij werd geboren in het duitse KÖLN in de duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Daar verbleef hij echter niet lang. Toen hij op 9 jarige leeftijd voor de grap de microfoon pakte ging het snel. Na een optreden met niemand minder dan Dennie Christian ging zijn zangcarriere als een sneltrein. Hij trok net als zijn landgenoot naar Nederland en trad vanaf dat moment overal op: LOWLANDS, PHILIPS STADION, GELDERDOME, DE KUIP,013, TT-ASSEN.

Der Kleino boeken

Het bleef niet onopgemerkt en zo meldde zich Die Lustige Schlagerfreunden elf jaar geleden. De kleine Schlagerartiest trad met de freunde onder meer op bij DE ZWARTE CROSS, PAASPOP, DAUWPOP, de OKTOBERFEESTEN in VARSSEVELD en SITTARD, de NIJMEEGSE VIERDAAGSE en talloze andere evenementen.Inmiddels staat KLEINO stevig op eigen benen en klinkt als nooit tevoren het “JAWOHL HEEEEEY!!!”.

Boekingen van Der Kleino

Een optreden van schlagerartiest KLEINO is een feest der herkenning. KLEINO brengt op zijn eigen onnavolgbare wijze alle grote Schlagerhits zoals: Besame Mucho, Du, Du Kannst nicht immer 17 sein, Ein Festival der Liebe, Fiesta Mexicana, Griechischer Wein, Herzilein, Rosamunde, Sierra Madre en Viva Colonia. Hij brengt de hoofden van de meisjes op hol en zet elke zaal en feesttent op zijn kop.

Direct Der Kleino huren? Klik hier voor boekingen van Der Kleino

Der Kleino boeken

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Der Kleino

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen1 persoonSchlager€650,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand