Kelly Pfaff boeken

€2.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2350,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Allround

Kelly Yvonne Danny Pfaff werd geboren op 26 juli 1977 in Beveren-Waas. Het ritme van muziek en het dansen heeft altijd al in haar lange benen gezeten. Kelly ging op 4 jarige leeftijd naar de dansschool in Duitsland. Daar werd ze op 9 jarige leeftijd samen met het tapdance groepje ‘De Mandolin Children’ niet alleen Bayerisch kampioen en Duits kampioen maar won ook nog eens de grote titel van het Europees Tap Dance Kampioenschap. Toen ze met haar familie terug in België kwam wonen ging Kelly naar de balletschool van het ballet van Vlaanderen in Antwerpen.

Kelly Pfaff boeken

Kelly wilde de wereld verkennen en stak meer tijd in haar modellencarrière. Ze was dan ook een veelgevraagd model en ging van Milaan naar Parijs tot Hong Kong om haar modellen carrière verder uit te bouwen. Ze deed shows voor Armani, Christian Dior, Vivian Westwood,…. In 1998 deed ze mee aan de verkiezing Queen of the World in Malaisië en won die ook. Als Queen of the World 1998 reisde ze de wereld rond en ontdekte ze de mooiste plekken in Australië, India, Griekenland, Nieuw Zeeland, Philipijnen, Sint Maarten, Argentinië, Zuid Afrika, ….

Boekingen van Kelly Pfaff

Kelly en haar man Sam Gooris zijn dan ook veelgevraagde artiesten. Zo hebben we Kelly al zien schitteren in Winterreveu’s van Caals en Van Vooren van Studio 100 en aan haar prestatie in Dancing on Ice kon niemand tippen. Ze verzorgt ook dj-sets maar blijft op de eerste plaats nog een liefdevolle mama voor haar twee kapoenen.

Direct Kelly Pfaff huren? Klik hier voor boekingen van Kelly Pfaff

Kelly Pfaff boeken

€2.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kelly Pfaff

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonAllround€2350,-

Vergelijkbare artiesten

€2.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand