Kelly Pfaff boeken

€2.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2350,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Kelly Pfaff boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kelly Pfaff. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kelly Yvonne Danny Pfaff werd geboren op 26 juli 1977 in Beveren-Waas. Het ritme van muziek en het dansen heeft altijd al in haar lange benen gezeten. Kelly ging op 4 jarige leeftijd naar de dansschool in Duitsland. Daar werd ze op 9 jarige leeftijd samen met het tapdance groepje ‘De Mandolin Children’ niet alleen Bayerisch kampioen en Duits kampioen maar won ook nog eens de grote titel van het Europees Tap Dance Kampioenschap. Toen ze met haar familie terug in België kwam wonen ging Kelly naar de balletschool van het ballet van Vlaanderen in Antwerpen.

Biografie Kelly Pfaff

Kelly wilde de wereld verkennen en stak meer tijd in haar modellencarrière. Ze was dan ook een veelgevraagd model en ging van Milaan naar Parijs tot Hong Kong om haar modellen carrière verder uit te bouwen. Ze deed shows voor Armani, Christian Dior, Vivian Westwood,…. In 1998 deed ze mee aan de verkiezing Queen of the World in Malaisië en won die ook. Als Queen of the World 1998 reisde ze de wereld rond en ontdekte ze de mooiste plekken in Australië, India, Griekenland, Nieuw Zeeland, Philipijnen, Sint Maarten, Argentinië, Zuid Afrika, ….

Boekingen van Kelly Pfaff

Kelly en haar man Sam Gooris zijn dan ook veelgevraagde artiesten. Zo hebben we Kelly al zien schitteren in Winterreveu’s van Caals en Van Vooren van Studio 100 en aan haar prestatie in Dancing on Ice kon niemand tippen. Ze verzorgt ook dj-sets maar blijft op de eerste plaats nog een liefdevolle mama voor haar twee kapoenen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kelly Pfaff kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kelly Pfaff wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kelly Pfaff wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kelly Pfaff online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kelly Pfaff kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kelly Pfaff boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kelly Pfaff kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kelly Pfaff boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kelly Pfaff

Kelly Pfaff inhuren

€2.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kelly Pfaff

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€2350,-

Vergelijkbare artiesten

€2.100,-
€2.450,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand