The Power Of Magic boeken

Bekende Illusionist
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Illusie Show
 • Genre
  Magic / Illusie / Goochelaar

Direct The Power Of Magic boeken voor jouw feest of event? Winfried is op dit moment de populairste en meest succesvolle illusionist van ons land. Maar ook ver daar buiten! In de afgelopen jaren reisde de master illusionist de hele wereld over met zijn onvoorstelbare eigen illusies. In deze 25 minuten durende illusieshow zal top illusionist Winfried u meenemen in de wereld van illusie en magie.

The Power Of Magic boeken

De naam van de magicshow kunt u letterlijk nemen, want de power zal van het podium knallen. Tijdens deze snelle en spectaculaire illusieshow zal Winfried worden bijgestaan door één van zijn mooie Magic Babes. Samen laten ze u van de ene magische verbazing in de andere vallen. Door het ontwikkelen van eigen illusies is het mogelijk om als één van de weinige illusionisten ter wereld, onder elke omstandigheid deze magicshow te presenteren. Van klein tot groot podium, dansvloer of in een zaal met publiek rondom. Waardoor, wat master illusionist Winfried u laten zien, totaal onmogelijk is. Dit is echte magie!

Bekend van TV

Deze show is één van de meest spectaculaire magicshows van dit moment! Winfried werd bij het grote publiek o.a. bekend van de SBS6 TV programma “de Nieuwe Uri Geller”. Maar ook van het programma “De Schatkamer” Telekids op RTL8. De afgelopen jaren was Winfried exclusief te zien met zijn eigen show in Attractiepark Slagharen, waar 4,5 miljoen bezoekers in aanraking kwamen met zijn magie. Master illusionist Winfried komt oorspronkelijk uit Nederland en behoort tot de toonaangevende illusionisten binnen Europa. Hij won een aantal van de meest prestigieuze onderscheidingen en awards!

Boekingen van The Power Of Magic

Master illusionist Winfried is een graag geziene gast wereldwijd. In verschillende Europese Attractieparken in Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Nederland had hij zijn eigen show. Ook stond hij op grote podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Brussel, Japan en zelfs de V.S. In een optreden van 25 minuten vertoond Winfried een aantal van zijn internationaal bekroonde acts.

Direct The Power Of Magic boeken? Klik hier voor boekingen van The Power Of Magic

The Power Of Magic boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Power Of Magic

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Illusie Show1 x 25 minutenexclusief2 personenMagic / Illusie / GoochelaarOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand