The Power Of Magic boeken

Bekende Illusionist
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Illusie Show
 • Genre
  Magic / Illusie / Goochelaar

Wil jij The Power Of Magic boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Power Of Magic. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Winfried is op dit moment de populairste en meest succesvolle illusionist van ons land. Maar ook ver daar buiten! In de afgelopen jaren reisde de master illusionist de hele wereld over met zijn onvoorstelbare eigen illusies. In deze 25 minuten durende illusieshow zal top illusionist Winfried u meenemen in de wereld van illusie en magie.

Biografie The Power Of Magic

De naam van de magicshow kunt u letterlijk nemen, want de power zal van het podium knallen. Tijdens deze snelle en spectaculaire illusieshow zal Winfried worden bijgestaan door één van zijn mooie Magic Babes. Samen laten ze u van de ene magische verbazing in de andere vallen. Door het ontwikkelen van eigen illusies is het mogelijk om als één van de weinige illusionisten ter wereld, onder elke omstandigheid deze magicshow te presenteren. Van klein tot groot podium, dansvloer of in een zaal met publiek rondom. Waardoor, wat master illusionist Winfried u laten zien, totaal onmogelijk is. Dit is echte magie!

Bekend van TV

Deze show is één van de meest spectaculaire magicshows van dit moment! Winfried werd bij het grote publiek o.a. bekend van de SBS6 TV programma “de Nieuwe Uri Geller”. Maar ook van het programma “De Schatkamer” Telekids op RTL8. De afgelopen jaren was Winfried exclusief te zien met zijn eigen show in Attractiepark Slagharen, waar 4,5 miljoen bezoekers in aanraking kwamen met zijn magie. Master illusionist Winfried komt oorspronkelijk uit Nederland en behoort tot de toonaangevende illusionisten binnen Europa. Hij won een aantal van de meest prestigieuze onderscheidingen en awards!

Boekingen van The Power Of Magic

Master illusionist Winfried is een graag geziene gast wereldwijd. In verschillende Europese Attractieparken in Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Nederland had hij zijn eigen show. Ook stond hij op grote podia in o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Brussel, Japan en zelfs de V.S. In een optreden van 25 minuten vertoond Winfried een aantal van zijn internationaal bekroonde acts.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Power Of Magic kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Power Of Magic wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Power Of Magic wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Power Of Magic online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Power Of Magic kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Power Of Magic boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Power Of Magic kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Power Of Magic boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Power Of Magic

The Power Of Magic inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Power Of Magic

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Illusie Show1 x 25 minutenexclusief2 personenMagic / Illusie / GoochelaarOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand