Ramana boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Illusionist
 • Genre
  Magic / Illusie

Wil jij Ramana boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ramana. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Miljoenen mensen keken wekelijks naar de SBS6 kijkcijferhit ‘De Nieuwe Uri Geller’ waarin mentalist Uri Geller op zoek ging naar zijn opvolger. In een zinderende finale liet Ramana wederom fascinerende acts zien. Uri Geller was diep onder de indruk van deze act en heeft een waardige opvolger gevonden.

Biografie Ramana

Ramana is als mysterie-entertainer in te huren voor speciale gelegenheden, evenementen en feesten. Hij ontwikkelt en verzorgt samen met zijn creatief compagnon Chriss verschillende soorten optredens, indoor of outdoor uit te voeren. De magic acts zijn uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals openingen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Boekingen van Ramana

Te boeken met verschillende mysterieuze acts: Maatwerk specifiek gericht op uw product / bedrijf mogelijk. Uitstekend geschikt voor o.a. openingen, bedrijfsfeesten en product presentaties. Indien gewenst zijn engels- of franstalige presentaties mogelijk.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ramana kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ramana wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ramana wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ramana online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ramana kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ramana boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ramana kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ramana boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ramana

Ramana inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ramana

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Illusionist1 x 45 minutenexclusief1 persoonMagic / IllusieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand