Ramana boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)
€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Illusionist
 • Genre
  Magic / Illusie

Miljoenen mensen keken wekelijks naar de SBS6 kijkcijferhit ‘De Nieuwe Uri Geller’ waarin mentalist Uri Geller op zoek ging naar zijn opvolger. In een zinderende finale liet Ramana wederom fascinerende acts zien. Uri Geller was diep onder de indruk van deze act en heeft een waardige opvolger gevonden.

Ramana boeken

Ramana is als mysterie-entertainer in te huren voor speciale gelegenheden, evenementen en feesten. Hij ontwikkelt en verzorgt samen met zijn creatief compagnon Chriss verschillende soorten optredens, indoor of outdoor uit te voeren. De magic acts zijn uitermate geschikt voor bijzondere gelegenheden zoals openingen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Boekingen van Ramana

Te boeken met verschillende mysterieuze acts: Maatwerk specifiek gericht op uw product / bedrijf mogelijk. Uitstekend geschikt voor o.a. openingen, bedrijfsfeesten en product presentaties. Indien gewenst zijn engels- of franstalige presentaties mogelijk.

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN:

Betreft de Zweefact Show. Ook te boeken als 1 x 45 minuten Close Up Magic voor € 2.195,- of als 1 x 25 minuten Podiumshow voor € 2.495,-.

Direct Ramana huren? Klik hier voor boekingen van Ramana

Ramana boeken

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ramana

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Illusionist1 x 45 minutenexclusief1 persoonMagic / Illusie€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€2.350,-
€1.995,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand