Sandro Silva boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Sandro Silva is een van de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse DJ/producer talenten op het moment. Hij staat bekend om zijn brede en energieke sets en melodieuze knallende tracks beinvloed door zijn jarenlange piano-studie.

Sandro Silva boeken

Sinds Sandro zijn carriere op 15 jarige leeftijd begon in 2006 is hij in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de internationale dance scene en zijn zijn producties uitgekomen op de bekendste labels zoals (Steve Aoki's) Dimmak Records, (Laidback Luke's) Mixmash Records, (Tiesto's) Musical Freedom en Newstate Records. EPIC, een collab met Quintino, uitgekomen op Tiesto’s label Musical Freedom, is een groot succes en eindigde wereldwijd hoog in dance-charts. De Youtube film van EPIC is zelfs al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken. Zijn laatste track, “Get Lower”, een track met de Nederlande MC Bizzey op de vocalen is getekend en released door een van de bekendste labels in Amerika, Big Beat/Atlantic Records. De wereldwijd bekende DJ Laidback Luke zag al snel een talent in Sandro en door Luke's coaching en support heeft Sandro’s carriere een vlucht genomen. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven door enkele van de grootste namen in de scene: “Prom Night” werd door toonaangevend DJ bij BBC Radio 1, Pete Tong gekozen als Essential Tune. Sandro’s platen krijgen regelmatig support door DJ’s als David Guetta, Sebastian Ingrosso, Eric Prydz, Tiesto, Laidback Luke en Steve Aoki.

Boekingen van Sandro Silva

Naast zijn eigen projecten wordt Sandro veel gevraagd voor remixen en heeft onder andere remixen gemaakt voor Pitbull, Ricky Blaze, Laidback Luke en Calvin Harris. Naast het produceren van tracks en remixen is Sandro bijna continu onderweg en speelde hij in/op de crème de la crème van clubs en festivals waaronder EDC Las Vegas, Miami LIV, Creamfields Liverpool, Ministry of Sound London, Privilege en Ushuaia Ibiza. Sandro is graag innovatief bezig en houdt ervan om te experimenteren met nieuwe sounds en genres in zowel zijn producties als zijn dj-sets.

Direct Sandro Silva huren? Klik hier voor boekingen van Sandro Silva

Sandro Silva boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sandro Silva

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand