Sandro Silva boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Sandro Silva boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sandro Silva. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sandro Silva is een van de meest veelbelovende nieuwe Nederlandse DJ/producer talenten op het moment. Hij staat bekend om zijn brede en energieke sets. En melodieuze knallende tracks beinvloed door zijn jarenlange piano-studie.

Biografie Sandro Silva

Sinds Sandro zijn carriere op 15 jarige leeftijd begon in 2006 is hij in korte tijd uitgegroeid tot een gevestigde naam in de internationale dance scene. En zijn zijn producties uitgekomen op de bekendste labels zoals o.a. (Steve Aoki’s) Dimmak Records en (Laidback Luke’s) Mixmash Records. EPIC, een collab met Quintino, uitgekomen op Tiesto’s label Musical Freedom, is een groot succes. En eindigde wereldwijd hoog in dance-charts. De Youtube film van EPIC is zelfs al meer dan 1,5 miljoen keer bekeken. Zijn track, “Get Lower”, een track met de Nederlande MC Bizzey op de vocalen is getekend en released door een van de bekendste labels in Amerika, Big Beat/Atlantic Records.

Talent

De wereldwijd bekende DJ Laidback Luke zag al snel een talent in Sandro. En door Luke’s coaching en support heeft Sandro’s carriere een vlucht genomen. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven door enkele van de grootste namen in de scene: “Prom Night” werd door toonaangevend DJ bij BBC Radio 1, Pete Tong gekozen als Essential Tune. Sandro’s platen krijgen regelmatig support door DJ’s als David Guetta, Sebastian Ingrosso, Eric Prydz, Tiesto, Laidback Luke en Steve Aoki.

Boekingen van Sandro Silva

Naast zijn eigen projecten wordt Sandro veel gevraagd voor remixen en heeft onder andere remixen gemaakt voor Pitbull, Ricky Blaze, Laidback Luke en Calvin Harris. Naast het produceren van tracks en remixen is Sandro bijna continu onderweg en speelde hij in/op de crème de la crème van clubs en festivals waaronder EDC Las Vegas, Miami LIV, Creamfields Liverpool, Ministry of Sound London, Privilege en Ushuaia Ibiza. Sandro is graag innovatief bezig en houdt ervan om te experimenteren met nieuwe sounds en genres in zowel zijn producties als zijn dj-sets.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sandro Silva kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sandro Silva wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sandro Silva wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sandro Silva online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sandro Silva kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sandro Silva boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sandro Silva kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sandro Silva boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sandro Silva

Sandro Silva inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sandro Silva

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand