Gerrit Christiaans boeken

Gage is exclusief (eventuele) reiskostenvergoeding
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Troubadour
 • Genre
  Allround

Wil jij Gerrit Christiaans boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gerrit Christiaans. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gerrit Christiaens, ook bekend als ‘de wandelende jukebox’, wordt het best omschreven als zanger, gitarist, troubadour en muzikant ineen. Al meer dan 25 jaar, akoestische gitaar, zang en mondharmonica. Succes verzekerd voor enkele tot honderden personen. Gerrit klinkt vol, gevarieerd en heeft een breed stembereik. Met zijn energieke gitaarspel beweegt hij zich tussen uw gasten of op het podium.

Biografie Gerrit Christiaans

Gangmaker, achtergrondmuziek, meezingen en luisteren. Voor o.a. bedrijfs en privéfeesten, recepties, hotels, ontvangsten, restaurants, cafés en recreatieparken. Maar ook voor winkelcentra, verenigingen, festivals en casino’s. Gasten/luisteraars krijgen eventueel zijn repertoirelijst en hebben de keuze uit meer dan 200 popsongs en deze worden ter plekke ten gehore gebracht: deze interactie zorgt uiteraard voor veel sfeer.

Boekingen van Gerrit Christiaans

Communicatie tussen uw gasten blijft altijd mogelijk, omdat het optreden zonder versterking gebeurt waardoor het geluidsniveau ten alle tijde zeer aangenaam blijft.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gerrit Christiaans kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gerrit Christiaans wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gerrit Christiaans wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gerrit Christiaans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gerrit Christiaans kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gerrit Christiaans boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gerrit Christiaans kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gerrit Christiaans boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gerrit Christiaans

Gerrit Christiaans inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gerrit Christiaans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Troubadouravondvullend in overlegn.v.t.1 persoonAllround€595,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand