Halloween Puntmutsen Knutselen Terras boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  5 x 60 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Halloween / Kids

Wil jij Halloween Puntmutsen Knutselen Terras boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Halloween Puntmutsen Knutselen Terras. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op een beetje griezelig terras staan allemaal tafeltjes met stoeltjes te wachten. Wat zou er op dat terras te doen zijn?

Biografie Halloween Puntmutsen Knutselen Terras

Er lopen twee heksen rond die druk in de weer zijn met karton, slierten en frutsels. Nu zie ik het … je kan hier een eigen heksen puntmust maken.

Boekingen van Halloween Puntmutsen Knutselen Terras

Onder begeleiding van twee echte heksen moet het ook zeker een super puntmuts worden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Halloween Puntmutsen Knutselen Terras kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Halloween Puntmutsen Knutselen Terras wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Halloween Puntmutsen Knutselen Terras wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Halloween Puntmutsen Knutselen Terras online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Halloween Puntmutsen Knutselen Terras kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Halloween Puntmutsen Knutselen Terras boeken

Ben jij benieuwd hoe je Halloween Puntmutsen Knutselen Terras kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Halloween Puntmutsen Knutselen Terras boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Halloween Puntmutsen Knutselen Terras

Halloween Puntmutsen Knutselen Terras inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Halloween Puntmutsen Knutselen Terras

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act5 x 60 minutenn.v.t.3 personenHalloween / KidsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand