Broertjes Beatlejuice boeken

Exclusief eventuele reiskosten
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  4 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Halloween / Kids

Wil jij Broertjes Beatlejuice boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Broertjes Beatlejuice. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ken je de Broertjes Beatlejuice? Zeer merkwaardige spoken die alleen maar kattenkwaad uithalen. Niets nemen zij serieus.

Biografie Broertjes Beatlejuice

Pas maar op voor je het weet nemen ze jou in de maling met één van zijn trucjes, grappen of grollen. Gelukkig laten ze iedereen lachen.. dus gemeen zijn ze niet en je kunt nog eens iets doen wat je anders nooit doet.

Boekingen van Broertjes Beatlejuice

Paardrijden op je ouders. Ze maken van ballonnen een draak en houden wedstrijdjes smerige geluiden maken. Dit wordt weer leuk!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Broertjes Beatlejuice kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Broertjes Beatlejuice wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Broertjes Beatlejuice wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Broertjes Beatlejuice online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Broertjes Beatlejuice kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Broertjes Beatlejuice boeken

Ben jij benieuwd hoe je Broertjes Beatlejuice kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Broertjes Beatlejuice boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Broertjes Beatlejuice

Broertjes Beatlejuice inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Broertjes Beatlejuice

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act4 x 30 minutenn.v.t.2 personenHalloween / Kids€995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand