Halloween Griezel Fotograaf boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten! Bij twee fotografen: € 1095,-
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  4 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Halloween / Kids

Wil jij Halloween Griezel Fotograaf boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Halloween Griezel Fotograaf. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met een kist vol griezelige maskers en materialen gaat de Griezel Fotograaf op pad om de mensen zo luguber mogelijk op de foto te zetten.

Biografie Halloween Griezel Fotograaf

Misschien heb je wel geen masker nodig? Laat je lelijkste blik eens zien! Of je meest enge glimlach?

Boekingen van Halloween Griezel Fotograaf

Hij laat zijn kaartje achter waardoor je de foto gratis kunt downloaden op internet. Kun je andere mensen ook nog de stuipen op het lijf jagen met je meest verdorven uiterlijk, gezellig.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Halloween Griezel Fotograaf kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Halloween Griezel Fotograaf wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Halloween Griezel Fotograaf wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Halloween Griezel Fotograaf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Halloween Griezel Fotograaf kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Halloween Griezel Fotograaf boeken

Ben jij benieuwd hoe je Halloween Griezel Fotograaf kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Halloween Griezel Fotograaf boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Halloween Griezel Fotograaf

Halloween Griezel Fotograaf inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Halloween Griezel Fotograaf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act4 x 30 minutenn.v.t.1 persoonHalloween / Kids€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand