Bloody Mary’s boeken

Exclusief eventuele reiskosten
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Halloween / Kids

Wil jij Bloody Mary’s boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bloody Mary’s. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ben je nog vrijgezel? Dan moet je oppassen voor deze bloody Mary’s. Ze zijn altijd opzoek naar rijke mannen om mee te trouwen, maar raken ze daarna op mysterieuze wijze kwijt.

Biografie Bloody Mary’s

Ze vinden zichzelf erg charmant en overtuigend knap. Toch denkt niet iedereen daar zo over. Kinderen vinden ze maar rare wezens waar ze een beetje schrik van hebben.

Boekingen van Bloody Mary’s

Misschien wel omdat zij hen eerder door hebben. Sta je sterk in je schoenen en wil je wel een date met hen?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bloody Mary’s kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bloody Mary’s wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bloody Mary’s wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bloody Mary’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bloody Mary’s kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bloody Mary’s boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bloody Mary’s kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bloody Mary’s boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bloody Mary’s

Bloody Mary’s inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bloody Mary’s

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-actin overlegn.v.t.2 personenHalloween / Kids€1095,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand