Guus Meeuwis Imitator boeken

€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Guus Meeuwis imitator
 • Genre
  Guus Meeuwis repertoire

Wil jij Guus Meeuwis Imitator boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Guus Meeuwis Imitator. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Guus Meeuwis is 1 van de grootheden van de vaderlandse muziekgeschiedenis. Hij heeft nu ook een imitator/look a like. Nummers als: Per Spoor, Ik tel tot 3, Brabant en alle andere nummers van Guus Meeuwis worden door de Guus Meeuwis look a like perfect vertolkt.

Biografie Guus Meeuwis imitator

Deze Guus Meeuwis imitator is bekend geworden met zijn diversiteit aan stemmetjes, en uiteindelijk een leuke 30 minuten durende act in elkaar gezet. Welk nummer je ook zoekt, deze jongere versie kent alle liedjes en teksten van zijn oudere voorbeeld. En brengt de brabantse sfeer naar jou feest!

Boekingen van Guus Meeuwis imitator

Met zijn Brabants accent en de jonge looks van de echte “Guus” is deze Guus Meeuwis imitator landelijk beschikbaar voor een optreden van 1 x 30 minuten en zal op elk feest de echte Guus Meeuwis sfeer brengen. Want wie kent de nummers “Kedeng Kedeng” en “Geef mij je angst” nu niet?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Guus Meeuwis Imitator kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Guus Meeuwis Imitator wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Guus Meeuwis Imitator wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Guus Meeuwis Imitator online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Guus Meeuwis Imitator kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Guus Meeuwis Imitator boeken

Ben jij benieuwd hoe je Guus Meeuwis Imitator kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Guus Meeuwis Imitator boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Guus Meeuwis Imitator

Guus Meeuwis Imitator inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Guus Meeuwis Imitator

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Guus Meeuwis imitator1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonGuus Meeuwis repertoire€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand