Madonna Imitator Drielle boeken

Gage is ex (eventuele) reiskosten
€1.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1350,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Madonna Tribute

Wil jij Madonna Imitator Drielle boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Madonna Imitator Drielle. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op 7-jarige leeftijd keek Drieëlle naar de sterren en probeerde haar naam, met kleine vingertjes, te schrijvenmiljoenen lichtjaren hier ver vandaan… dromen om te create. Doel: een weg vinden voor aichzelf om haar liefde en passie voor muziek te delen met anderen. Vanaf die dag wist Drieelle: ik ben geboren om te zingen, entertainen, dansen /plezier hebben en ditgeen te delen met anderen.

Biografie Drielle

Drieëlle start audities te doen en laat haar jonge krachtige stem horen op allerlei evenementen. Ze ‘pakt’ het podium elke gelegenheid dat ze kan en danst als Janet jackson (in kleren Madonna 80’s stijl). Mensen om haar heen supporten. Ze gaat op dansles (ballroom, jazzballet en discodansen) Met Madonna als inspiratie.

Boekingen van Madonna Imitator Drielle

De echte Madonna zou ervan versteld staan: onze enige echte Nederlandse Madonna look-a-like / Imitator lijkt meer op Madonna dan u zich kunt voorstellen. Niet alleen haar uiterlijk, maar ook haar performance en prachtige stem doen u telkens weer aan Madonna herinneren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Madonna Imitator Drielle kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Madonna Imitator Drielle wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Madonna Imitator Drielle wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Madonna Imitator Drielle online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Madonna Imitator Drielle kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Madonna Imitator Drielle boeken

Ben jij benieuwd hoe je Madonna Imitator Drielle kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Madonna Imitator Drielle boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Madonna Imitator Drielle

Madonna Imitator Drielle inhuren

€1.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Madonna Imitator Drielle

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonMadonna Tribute€1350,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand