Gustaf Und Otto boeken

Voor de juiste Stimmung!
€899,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €899,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Apres-Ski / Schlager

Wil jij Gustaf Und Otto boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gustaf Und Otto. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Duitse Schlager Gustaf und Otto zijn de beste schlagerzangers van dit moment. Die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuishoort. Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende kult-Schlagers zo weten te vertolken. Gustaf und Otto zijn naast Schlagerzangers ook entertainers. Die het publiek, jong en oud goed weten te vermaken, te boeien en te verbazen. Ieder optreden van Oktoberfeest Gustaf und Otto is anders. Het repertoire wordt telkens afgestemd op het aanwezige publiek.

Biografie Gustaf Und Otto

Hun stemmen doen u denken aan Heino, Jurgen Marcus, Rex Gildo en Chris Roberts. Oktoberfeest Gustaf & Otto waren op tv te zien in o.a. het SBS6 programma van Gordon “Goor draait door”. En van het BNN/VARA-programma Kassa in het onderdeel “De Belbus”. Waarin zij in het hoofdkantoor van energieleverancier Energie Direct de boel goed op z’n kop hebben gezet.

Oktoberfest artiesten boeken

Memorabele televisie dus. Duitse Schlagerzangers Gustaf und Otto stonden o.a. 2 x op Wish outdoor, Tentfeest Vlist, Oktoberfeest ‘s-Gravenzande, Oktoberfeest De Bilt, BBq Goodness Bierfest en vele andere oktober en bierfeesten door heel Nederland, België, Duitsland en natuurlijk Oostenrijk.

Boekingen van Gustaf Und Otto

Duitse Schlager artiesten Gustaf und Otto worden ook voor avondvullende feesten, inclusief hun eigen topfeest DJ en professioneel licht en geluid ingehuurd. Maar ook als presentatie van uw bedrijfsmatige diensten of producten zijn wij Gustaf und Otto goed in te zetten als gezellige presentatoren. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, zijn Gustaf und Otto de ideale gastheren/presentatoren, de special guest, of de live-act ie zorgt voor de juiste “stimmung!”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gustaf Und Otto kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gustaf Und Otto wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gustaf Und Otto wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gustaf Und Otto online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gustaf Und Otto kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gustaf Und Otto boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gustaf Und Otto kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gustaf Und Otto boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gustaf Und Otto

Gustaf Und Otto inhuren

€899,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gustaf Und Otto

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenDuits / Apres-Ski / Schlager€899,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand