Gustaf Und Otto boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 2 personen * Genre: Duits / Apres-Ski / Schlager * Optioneel: inclusief geluid / 2 x 30 of 1 x 60 minuten

€799,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Duitse Schlager Gustaf und Otto zijn de beste schlagerzangers van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuishoort.Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende kult-Schlagers zo weten te vertolken als die Duitse Schlageszangers Gustaf und Otto en zoals gezegd: LIVE! Gustaf und Otto zijn naast Schlagerzangers ook entertainers die het publiek, jong en oud goed weten te vermaken, te boeien en te verbazen. Ieder optreden van Oktoberfeest Gustaf und Otto is anders, het repertoire wordt telkens afgestemd op het aanwezige publiek.

Gustaf Und Otto boeken

Hun stemmen doen u denken aan Heino, Jurgen Marcus, Rex Gildo en Chris Roberts. Oktoberfeest Gustaf & Otto waren op tv te zien in o.a. het SBS6 programma van Gordon “Goor draait door” en van het BNN/VARA-programma Kassa in het onderdeel “De Belbus” waarin zij in het hoofdkantoor van energieleverancier Energie Direct de boel goed op z'n kop hebben gezet. Memorabel televisie dus.Duitse Schlagerzangers Gustaf und Otto stonden o.a. 2 x op Wish outdoor, Tentfeest Vlist, Oktoberfeest 's-Gravenzande, Oktoberfeest De Bilt, BBq Goodness Bierfest en vele andere oktober en bierfeesten door heel Nederland, België, Duitsland en natuurlijk Oostenrijk.

Boekingen van Gustaf Und Otto

Duitse Schlager artiesten Gustaf und Otto worden ook voor avondvullende feesten, inclusief hun eigen topfeest DJ en professioneel licht en geluid ingehuurd. Maar ook als presentatie van uw bedrijfsmatige diensten of producten zijn wij Gustaf und Otto goed in te zetten als gezellige presentatoren. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, zijn Gustaf und Otto de ideale gastheren/presentatoren, de special guest, of de live-act ie zorgt voor de juiste “stimmung!”

Direct Gustaf Und Otto huren? Klik hier voor boekingen van Gustaf Und Otto
Video afspelen

Gustaf Und Otto boeken

€799,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€775,-
€595,-
€1.295,-