Gullie boeken

Let op! Tijdens Carnaval 2025 hogere prijs!
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Carnaval

Wil jij Gullie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gullie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jajaja hier is Gullie! De gezelligste feestmaker van heel Nederland. Ook wel bekend van Feesthits als ‘Waar Is Mustafa!?’, ‘Brabant Mijn Land’, ‘Pils’ en ‘Genderneutraal’. Maar ook van ‘Bier is Bier’ en ‘Uitschuif, ladder zat’. In 2023 won hij zelfs met ‘Ladders Zat’ de ‘Kies je Kraker Award’ van Omroep Brabant en het nummer werd dan ook de Carnavals hit van het jaar.

Waar is Mustafa?

“Waar is Mustafa” behaalde bij elkaar al zo’n miljoen plays & views en kwam in de top 20 van Spotify Viral Charts. Het verhaal gaat dat Gullie hem nog steeds niet gevonden heeft en heel het land afreist om met hulp van feestende massa’s naar ‘m te zoeken. Tijdens Carnaval 2024 verscheen er zelfs een speciale Beatcrooks remix van dit nummer Kortom ”Hedde zin een feesie!?”. Dan wordt het tijd om Gullie te boeken!

Biografie Gullie

Clips en filmpjes van Gullie waren eerder ook al te zien op o.a. Dumpert, Flabber, VKMag, Omroep Brabant en TV Oranje. En zijn muziek is te horen op o.a. Radio 538, QMusic en 3FM. Hij is een echte allemansvriend, feest en proost met iedereen. Man, vrouw, kind, moeder, genderneutraal en alles d’r tussenin.

Boekingen van Gullie

Maakt hem allemaal helemaal niks uit. Ja hij lust gewoon graag een pilsje en is voor helemaal niemand bang. Want Gullie drinkt bier als water. Confetti, vlaggetjes… Gullie neemt het allemaal mee om zo het publiek een fantastische show te geven. Dus Jajaja, heb je zin in een feestje, dan moet je hier zijn voor boekingen van Gullie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gullie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gullie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gullie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gullie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gullie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gullie boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gullie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gullie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gullie

Gullie inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gullie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Carnaval€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€2.250,-
€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand