Bandje voor de Sfeer boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2650,-
 • Duur
  3 x 45-50 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Bandje voor de Sfeer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bandje voor de Sfeer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het is zo ver, Bandje Voor De Sfeer is er klaar voor! Ze staan te popelen om elk feest op de kop te zetten waarbij alle voetjes van de vloer komen en iedereen meezingt!

Biografie Bandje voor de Sfeer

De ervaren muzikanten hebben bewezen elke tent ondersteboven te zetten.

Coverband huren

Tijdens de spectaculaire show komen de bekendste meezingers, vernieuwende medleys en knallende ballads voorbij waar bij op ieder tentfeest, pleinfeest, bedrijfsfeest en bruiloft gegarandeerd het dak eraf gaat.

Boekingen van Bandje voor de Sfeer

Maak het mee! sfeer, top muziek en entertainment op elk feest! Bandje Voor De Sfeer, dat zegt genoeg.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bandje voor de Sfeer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bandje voor de Sfeer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bandje voor de Sfeer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bandje voor de Sfeer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bandje voor de Sfeer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bandje voor de Sfeer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bandje voor de Sfeer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bandje voor de Sfeer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bandje voor de Sfeer

Bandje voor de Sfeer inhuren

€2.650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bandje voor de Sfeer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45-50 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage6 personenAllround€2650,-
Live bandshow (besloten privé-feest)3 x 45-50 minuteninclusief tot 250 personen6 personenAllround€2595,-
Live bandshow3 x 45-50 minuteninclusief tot 1250 personen6 personenAllround€2995,-
Live bandshow3 x 45-50 minuteninclusief tot 1750 personen6 personenAllround€3395,-

Vergelijkbare artiesten

€2.700,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand