Balloon boeken

€2.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2895,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Balloon boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Balloon. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Balloon is een frisse coverband uit Noord-Limburg. In 2018 kwamen de 6 muzikanten bij elkaar en vanaf dat moment was de band geboren. Balloon speelt covers en medleys in afwisselende stijlen; een gaaf en divers repertoire in combinatie met een flitsende show!

Biografie Balloon

Een feest met Balloon bestaat uit verschillende tijdzones; alles van de jaren 70 tot de hedendaagse muziek. Denk bijvoorbeeld aan hits van ABBA, Queen en Toto.Maar ook Backstreet Boys en Whitney Houston komen voorbij.

Boekingen van Balloon

Het zestal bestaat uit een prachtige zangeres, een energieke zanger en 4 fantastische rasmuzikanten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Balloon kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Balloon wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Balloon wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Balloon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Balloon kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Balloon boeken

Ben jij benieuwd hoe je Balloon kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Balloon boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Balloon

Balloon inhuren

€2.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Balloon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 + 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€2895,-
Live bandshow1 x 60 + 1 x 90 minuteninclusief tot 250 personen6 personenAllround€2950,-
Live bandshow1 x 60 + 1 x 90 minuteninclusief tot 500 personen6 personenAllround€3250,-
Live bandshow1 x 60 + 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround€3495,-
Meerprijs boven lijn Amsterdam-Zwollen.v.t.n.v.t.n.v.t.n.v.t.€200,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€2.795,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand