Noise Cartel boeken

€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Dance / House / Urban

Wil jij Noise Cartel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Noise Cartel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij Noise Cartel boeken voor jouw party of event? Noise Cartel is een fris duo bestaande uit een ervaren DJ en MC. Tommy als DJ/producer en Dejan als MC hebben beide al heel wat ervaring op hun naam staan. Zo stonden ze voor grote zalen en deelden ze het podium met namen als Jay Hardway, Yellow Claw en The Partysquad en werden hun tracks en remixen gedraaid door o.a. Tiësto, Sander van Doorn en Laidback Luke.

Noise Cartel boeken

Noise Cartel is ontstaan in maart 2015 en boekt nu al enorme succesen. Zo kwam er 28 augustus 2015 al een remix uit samen met The Partysquad van de Totally Summer anthem 2015 “Roq N Rolla” en lanceerde ze 2 november hun single, in samenwerking met Naffz genaamd “Keep The Love” met bijhorende videoclip.

DJ’s boeken

Hun dj/producer is getekend bij Cloud9 publishing, shows voor duizenden mensen en met huidige/aankomende samenwerkingen zijn ze een act om in de gaten te houden. Noise Cartel gaat niet weg voordat het feestje totaal gesloopt is. Een typisch Noise Cartel optreden bestaat uit een hyper actieve MC en een totaal losgeslagen DJ bewapend met herkenbare uiteenlopende eigen muziek.

Boekingen van Noise Cartel

Verwacht een combinatie van verschillende tempo’s die op een vernieuwende en vooral eigen manier telkens zorgen voor het ultieme feest. De MC zoekt veel interactie en deinst niet terug om zelf ook een dansje mee te doen wat vaak zorgt voor memorabele momenten. Een ding is zeker, de originele set van Noise Cartel zal je sowieso in beweging brengen.

Direct Noise Cartel boeken? Klik hier voor boekingen van Noise Cartel

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Noise Cartel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Noise Cartel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Noise Cartel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Noise Cartel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Noise Cartel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Noise Cartel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Noise Cartel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Noise Cartel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Noise Cartel

Noise Cartel boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Noise Cartel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenDance / House / Urban€895,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand