DJ Sugar Ray boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  House/Lounge/Funk/Disco/Deep Soul

Wil jij DJ Sugar Ray boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Sugar Ray. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deephouse DJ voor discotheken en dance-events of u besloten underground house party. Mixt de stijlen naadloos aan elkaar Deephouse, Nu-disco en Lounge als specialiteit met daarop aansluitend ook Soulful-,Tech-, Funky house, Funk en Disco.

Biografie DJ Sugar Ray

DJ Sugar Ray is meer dan een DJ, hij draait al vanaf de jaren 90 in clubs en discotheken en weet er altijd een groot succes van de avond te maken. Hij voelt ontzettend goed aan wat het publiek wilt, hoe je ze warm moet houden en moet laten dansen!

Boekingen van DJ Sugar Ray

DJ Sugar Ray is een graag geziene DJ en een expert in House, Deephouse en Deepsoul is praktisch zijn tweede naam. Nu is DJ Sugar Ray hard op weg om in de house underground weer aan de top te staan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Sugar Ray kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Sugar Ray wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Sugar Ray wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Sugar Ray online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Sugar Ray kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Sugar Ray boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Sugar Ray kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Sugar Ray boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Sugar Ray

DJ Sugar Ray inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Sugar Ray

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHouse/Lounge/Funk/Disco/Deep SoulOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand