Ferry Maat boeken

Bekend van de legendarische “Soul Show”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio DJ
 • Genre
  Soul / Disco

Wil jij Ferry Maat boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ferry Maat. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ferry Maat is in 1972 begonnen met het programma waarmee hij legendarisch is geworden: De Soulshow”. Deze show is 1 van de langstlopende radioshows uit de Nederlandse historie geworden.

Biografie Ferry Maat

Na Radio Nationaal, waarmee het voor Ferry allemaal begon, verhuisde hij in 1974 naar de TROS. Eind jaren 80 verliet Ferry Maat de TROS voor een commercieel avontuur bij Radio 10. Na twee jaar Radio 10 werd Ferry door de TROS weer terug gehaald om er hoofd Radio 2 en Radio 3 te worden.

Boekingen van Ferry Maat

In 1992 was het tijdperk TROS echter definitief voorbij en begon Ferry een muziekstudio. Ferry Maat is nog regelmatig in het land te vinden waarmee hij de tijden van de Soulshow weer laat herleven. De bekende soulhits uit de jaren 70 komen voorbij. In 2007 vierde Ferry Maat het 35-jarig jubileum van de Soulshow! Tegenwoordig is Ferry Maat nog steeds op de radio te horen bij Sublime FM.

Soul Show On Tour

Ferry Maat is regelmatig nog in het land te vinden met zijn Soul Show On Tour. Daarbij laat hij mensen de sfeer van de Soul Show weer opnieuw beleven. De bekende hits uit de 70’s komen in deze twee uur voorbij. Met als aanvulling de bekende Jingles en Tunes uit de “Soulshow”, die het programma zo herkenbaar maakte.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ferry Maat kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ferry Maat wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ferry Maat wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ferry Maat online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ferry Maat kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ferry Maat boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ferry Maat kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ferry Maat boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ferry Maat

Ferry Maat inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ferry Maat

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio DJ2 uurexclusief1 persoonSoul / DiscoOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand