Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) boeken

Jouw locatie Zingt Hazes!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  13 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Andre Hazes Tribute

Wil jij Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gewoon Andre (Hazes Tribute Band). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gewoon Andre is een tribute band die is opgericht om de muziek van de  Nederlandse zanger Andre Hazes te eren. 13 talentvolle en toegewijde muzikanten zijn vastbesloten om de muzikale erfenis van Hazes in stand te houden. Hazes zijn grootste hits worden op een indrukwekkende manier vertolkt.

Biografie Gewoon Andre

De band is ontstaan uit liefde voor de muziek van Hazes en een verlangen om zijn boodschap van liefde, hoop en troost aan het publiek over te brengen. ‘Gewoon André’ bestaat uit zangers, muzikanten en zangeressen, die hun best doen om de unieke sfeer van Hazes’ optredens te evenaren.

Tribute band boeken

Met hun uitgebreide repertoire van Hazes’ grootste hits, weten ze het publiek te vermaken en te ontroeren. Of het nu gaat om een intieme setting of een groot festival, Gewoon André zet altijd een energieke show neer.

Boekingen van Gewoon Andre

Gewoon Andre blijft doorgaan met het spelen van de muziek van Hazes, om zijn erfenis in stand te houden en nieuwe generaties fans te bereiken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gewoon Andre (Hazes Tribute Band)

Gewoon Andre (Hazes Tribute Band) inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gewoon Andre (Hazes Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage13 personenAndre Hazes TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand